Si fa uns dies Antonela Roccuzzo era fotografiada pels paparazzis caminant pels carrers de París, amb una caríssima bossa de la marca Louis Vuitton valorada en més de 2.000 euros, demostrant que ja està més que integrada en la seva nova vida a la capital francesa, ara ha estat el jugador argentí, Leo Messi, el que ha demostrat a tothom com de bé que estan tots ells, quan no fa ni 30 dies que han canviat la seva residència de Barcelona per París. L'esportista nascut a la ciutat de Rosario, Argentina, ha compartit en el seu compte d'Instagram una romàntica fotografia d'ell i la seva dona sopant en un luxós i caríssim restaurant de la capital de la moda i de l'amor.

Una imatge que no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú. Prova d'això, tots els missatges i 'm'agrada' que acumula. Encara que atenció perquè podria semblar que es tracta d'una publicació normal i corrent. Però res més lluny de la realitat. La foto de Leo Messi i Antonela Roccuzzo sopant a París amaga algun missatge ocult. El revelem, a continuació. Foto dels dos de vacances:

messi antonela platja

Perfil d'Instagram de Leo Messi

Cap comentari, ni tampoc cap emoticona. Leo Messi ha publicat en el seu compte d'Instagram una foto seva i de la seva dona sopant a París i s'ha quedat tan ample. Una captura en la qual Antonela, amb el cabell recollit, llueix una samarreta negra que combina amb una jaqueta negra. Un dels seus colors favorits. Messi, assegut al seu costat, llueix una camisa color rosa, que combina amb una corbata granada i una americana blau marí.

Una elecció de corbata i camisa que, a dir veritat, combina amb el color de la cara del jugador argentí, ja que en la fotografia apareix amb el rostre bastant vermell. Una instantània dels dos sopant en una caríssima terrassa de París, sota la llum de la lluna, ubicada just a sota de la icònica Torre Eiffel, il·luminada de dalt a baix amb llums grocs i blancs. Amor en estat pur. La fotografia de la que estem parlant, i no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú, és la següent:

messi antonela sopa paris

Perfil d'Instagram de Leo Messi

"Us estimem", "Macos", "Sopar tranquil", "A la ciutat de l'amor", "Els millors del món" o "Quina elegància". Aquests són alguns dels més de 70.000 comentaris que s'acumulen en la fotografia de Messi i Antonela. Una publicació, com diem, que amaga un missatge secret. La foto de Messi i Antonela no és actual, és de fa diversos dies enrere, segurament de quan van arribar a París, després de les vacances d'estiu. La cara vermella de Messi a la foto el delata.

Una estampa, tanmateix, que l'argentí no s'ha animat a compartir fins ara. I això que ell en el dia d'avui es troba a Veneçuela, on està reunit amb la selecció argentina. Però, per què ha pujat ara la foto i no abans? Doncs bé, el motiu no seria cap altre que per celebrar que s'ha tancat el mercat de fitxatges d'aquesta nova temporada del futbol. Una fotografia amb què deixaria clar que malgrat que li va costar molt sortir del Barcelona, ara és feliç a París, on per cada any de contracte, en total tres, s'emportarà 35 milions d'euros. Oh la la.