Leo Messi va aconseguir una nit gloriosa a la gespa de París, dos gols a la Champions contra un equip humil, el Leipzig. No és per llençar coets però tot suma. L'argentí ja descansa a casa seva a la capital de França i la seva dona regala una d'aquelles fotos que revelen molt.

Antonela Roccuzzo ha penjat al seu fabulós Instagram un racó de la decoració hortera de la xemeneia de marbre blanc de casa i una tele de plasma gegant on els nens miren dibuixos animats. Sobre la taula un termo de mate de Leo Messi amb quatre escuts: la selecció argentina, Newell's, el PSG i atenció, el Barça. Són els quatre equips on ha jugat Messi. I un número, el 30, que és el dorsal actual de l'argentí.

antonela escudo barça leo messi instagram

messi psg ig

Instagram Antonela Roccuzzo i Leo Messi

Després de tantes voltes sobre si Antonela ha deixat de seguir el Barça a instagram o si el fill de Messi, Thiago, no vol vestir-se amb la primera samarreta del PSG perquè enyora el Barça, queda clar que Messi no té cap problema amb el club culer i el té al seu cor. El veu quan beu mate.

Sembla que Antonela és qui més mal record guarda del Barça, i no tant el seu home. Ell té l'escut al cor i al termo, ella ha deixat de seguir-lo a les xarxes.

antonela beso messi GTRES

Antonela toca l'escut, GTRES

L'argentina, ara establerta a París, trenca amb el seu passat  començant una nova vida lluny de la capital catalana i de la seva casa, ubicada a Castelldefels. Per aquesta raó, a través del seu compte d'Instagram, Roccuzzo va deixar de seguir el compte del FC Barcelona per començar a seguir el compte d'Instagram del Paris Saint-Germain. FCBarcelona? Not Found, no trobat:

antonela segueix psg instagram

antonela deixa seguir barca

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

Ni rastre del compte d'Instagram 'fcbarcelona', que Antonela ha seguit durant molts anys i que elimina de les seves xarxes amb motiu de la mala sortida del seu marit.

Per descontentament, el de molts usuaris en adonar-se que Roccuzzo ja no segueix el Barça a Instagram. Alguns dels comentaris:

 

Crítiques Anton

critiquis antonela barca 2

critiquis antonela barca 3

critiques antonela barca 4

Crítiques Antonela Roccuzzo a Twitter

Antonela ja sap francès: au revoirec'est la vie.

-----

Antonela sota el shock del dia del comiat, no va passar desapercebuda. A primera fila just davant del futbolista, quan Messi començava a plorar la seva dona feia un gest que tota parella faria per la seva mitja taronja quan la veu plorar a mocs: passar-li un mocador.

Messi mocant-se en el mocador d'Antonela en el nas gros més famós del futbol:

antonela pañuelo efe

moca

m,essi pañuelo efe

Antonela i Messi, units pel mocador, EFE

El look d'Antonela era elegant però sense cridar l'atenció. Els nens tota l'estona jugant, amb el mòbil i atents sense plorar.. Ciro de blanc, color maleït, i Thiago, el més gran, amb una cresta al cap, és el gall del galliner que posa ordre a París. Amb l'escut al cor.