Després de diversos mesos de recerca, Leo Messi, Antonela i els seus tres fills per fi poden dir que tenen casa a París, ciutat a la qual es van mudar a mitjans d'agost, després que l'argentí fitxés pel PSG. Una nova casa, segons informa el mitjà francès RMC Sport, que no reuneix totes i cada unes de les exigents característiques que inicialment buscava el matrimoni per a la seva nova llar.

Un habitatge ubicat a l'exclusiu barri Neuilly-sud-Seine de la capital francesa, a tan sols 500 metres de l'Arc del Triomf i de la freqüentada avinguda de botigues de luxe, Camps Elisis. Casa, per cert, que han trobat després que fa diverses setmanes, a mitjans de setembre, el matrimoni mostrés el seu gran interès per aconseguir una enorme mansió coneguda com a Palais Rose, és a dir, Palau Rosa. Una mansió a vint minuts de París i de 2.000 m2 que finalment se'ls va escapar de les mans. El motiu no va ser cap altre que la decisió del propietari de pujar el lloguer mensual 10.000€ més, en saber que els interessats per la seva mansió eren Messi i Antonela.

antonela i messi i fills

Messi, Antonela i els seus fills, Instagram

Molt més modesta que el palau que van visitar fa setmanes enrere, i més petita que la mansió del matrimoni a Castelldefels, quan Messi era jugador de l'equip català. Així és la casa a París en la qual Messi i la seva dona argentina començaran una nova vida, juntament amb seus tres fills. Parlem d'un habitatge de dos pisos i 300 metres quadrats, que disposa de quatre dormitoris i un petit jardí.

Una nova llar de lloguer per la qual el matrimoni pagarà cada mes la xifra de 20.000 euros. Casa, per cert, que no reuneix tots els requisits que ells buscaven. Doncs no disposa de piscina climatitzada, tal com inicialment volien. Una pena. Un habitatge amb què Messi, la seva dona i tres fills deixaran de viure a l'hotel Le Royal Monceau, on s'han allotjat des que van arribar a la capital, pagant al voltant de 1.000 euros la nit.

messi antonela sopa paris

Messi i Antonela a París, Instagram

llegeixo messi antonela fills ibiza

Messi, Antonela i els seus fills a Eivissa, Instagram

La nova casa de Messi i Antonela, per la qual van firmar el contracte dimecres passat 29 de setembre, es troba ubicada a la mateixa zona en la qual viuen altres dels seus companys d'equip com Ángel Di María o Leandro Paredes. Un habitatge que Antonela, que ha estat l'encarregada de visitar les propietats que més han agradat al matrimoni, serà l'encarregada de decorar per deixar-la al seu gust.

A més, segons publica RMC Sports, el nou equip de Messi, el PSG, ja ha engegat un dispositiu de seguretat al voltant del nou habitatge del jugador argentí nascut a Rosario perquè tant ell com la seva dona i fills se sentin més segurs que mai. I és que l'estrella d'un equip sempre ha de rebre els millors tractes i estar ben protegida. Quan estiguin instal·lats, pujaran alguna foto del seu nou habitatge a les xarxes socials?