En els temps que corren, és molt difícil engegar un programa de televisió, que tingui acceptació entre el públic, que els qui manen hi confiïn i que se'n puguin fer molts més. En un món d'usar y tirar, als quatre dies desapareixen de la graella programes que si parpelleges, ja te l'has perdut. Per això hem de felicitar i ens hem de felicitar quan algun producte televisiu passa la barrera de la cancel·lació. I no només això, quan l'ultrapassa àmpliament. És el que li acaba de passar a Xavier Grasset i el seu Més 324.

grasset   @tv3cat

Xavier Grasset al 'Més 324' (TV3)

El programa informatiu dels vespres a TV3, una conversa a final del dia, reposada, interessant, contextualitzadora i entenedora és la millor recepta per anar a dormir sabent, no tant què ha passat, sinó per què ha passat. El periodista català i el seu equip poden estar orgullosos de la feina ben feta que porten demostrant durant molt de temps. Tant, que acaben d'arribar a una xifra rodona a l'abast de pocs programes: 1.000. 1.000 nits escoltant en Grasset i els seus convidats. 1.000 Més 324 necessaris en una televisió pública. 1.000 Més 324 sent un referent informatiu de primer ordre.

Una fita que ràpidament han corregut a felicitar companys de cadena i col·legues:

D'entre les moltes mostres de suport, destaca la que ha fet qui els precedeix en la vessant informativa al Telenotícies. Un Toni Cruanyes que sap el que costa estar cada dia al peu del canó i mantenir la professionalitat i el compromís de veracitat amb l'espectador. Un Toni Cruanyes que ha publicat una foto emocionant al costat del seu company i amic Xavier Grasset, amb el dit polze ben amunt:

Ens sumem a les felicitacions, més que merescudes. A per 1.000 més. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat