Mercedes Milà no escatima mai el temps. No és d'aquelles a les que els agrada estar mirant la tele mentre acaricia al seu gosset, sinó que, tot i la seva delicada operació d'espatlla després de ser atacada per una tremenda bestiota al camp, la Milà està tot el dia molt activa. Físicament i mediàtica: més enllà de la seva excel·lent relació amb William Levy, amb el qual es parla cada dia per telèfon mòbil, l'expresentadora de 'Gran Hermano' es whatsappeja amb... Pedrito.

I no parlem de Pedro Almodóvar. Ni de Pedro Piqueras. Ni de Pedrito, l'ex del Barça. Parlem de Pedro Sánchez, 'Pedro El Guapo'. "Amb Pedro Sánchez ens enviem missatges, li vaig enviar un missatge per felicitar-lo per la seva presència en el Senat, que em va semblar fabulosa. I li ho vaig dir: m'ha semblat genial", explica la periodista en l'especial 'Milá y Levy' a Movistar+. No és estrany llavors que la Milà fos l'escollida per part del president del Govern per a la presentació del seu llibre 'Manual de Resistencia'. Com veiem en la imatge, Merceditas va capitanejar la posada de llarg d'un dels llibres més venuts de la Diada de Sant Jordi de 2019. Arran d'allà, Pedro i la catalana es van fer amics i, des d'aleshores, mantenen un estret contacte.

Mercedes Milà presentant el llibre 'Manual de Resistència' GTRES
Mercedes Milà presentant el llibre 'Manual de Resistència' GTRES

Pedro es preocupa per l'espatlla de Mercedes

L'aparatosa caiguda de la d'Esplugues de Llobregat amb bicicleta que va acabar en ingrés hospitalari i intervenció quirúrgica va ser trending topic fa poc més d'un mes. Ara, tanmateix, encara cueja la maleïda picada del tàvec que va arruïnar l'estiu a Mercedes. Després de rebre la felicitació per la seva intervenció al Senat, Sánchez li va donar les gràcies i es va preocupar per la seva espatlla. "Com estàs? Em diu el Jesús que tens malament l'espatlla", li preguntava via Whatsapp el dirigent socialista. Com un bon amic. Dels que es preocupen per tu. Dels que t'estimen. Pedro, 'El Guapo'. O 'El Guapot'.

Un privilegi

Sens dubte, tenir el mòbil d'una personalitat com Pedro Sánchez és tot un privilegi. Molts ciutadans voldrien tenir les nou xifres màgiques per expressar les seves queixes: els impostos, la llum, la benzina, la corbata... Però no tots són tan VIP com la Milà. Ella ho confessa sense embuts a Movistar+: "Jo no havia tingut mai el mòbil d'un president del Govern, malgrat haver fet moltes entrevistes a polítics. Però és molt útil, perquè els polítics perden el contacte amb el carrer, i tens l'oportunitat de dir-li realment el que opines d'algunes coses, molt breument, per no fer-li perdre el temps".

Una cita "molt curiosa"

Mercedes sempre en té mil i una, d'anècdotes. El fet de portar tants anys als mitjans de comunicació et dona un background tremend. Les experiències són infinites i els records calen en la memòria. Un d'ells ens deixa impactats: va ser convidada a la casa d'un altre polític, el qual va arribar posteriorment al Palau de la Moncloa. "A mi em van convidar, ell (Aznar) i la seva dona Ana Botella, a la seva casa quan encara no era president. Va ser un sopar molt curiós". Si volem saber més detalls d'aquesta pintoresca cita haurem de mirar el capítol de 'Milà i Levy', no?