Ens quedem més tranquils. L'operació de Mercedes Milà ha estat tot un èxit, tot i haver tingut un petit contratemps durant el transcurs d'aquesta. La presentadora catalana se la va pinyar l'altre dia anant en bici: mentre conduïa per la campinya com Pipilanstrum, un tàvec gegant la va atacar i va provocar la trompada de l'ex de 'Gran Hermano', que va caure a sobre d'un esbarzer. Resultat: ruptura d'húmer.

Mercedes Milà Instagram
Mercedes Milà Instagram

Encara que al principi el metge de capçalera li va dir que no era gens greu, la germana de Lorenzo Milà va decidir, a causa de l'angoixant i constant dolor, acudir al seu metge de confiança. Ell li va dir que s'havia d'operar: tenia l'os fet coca. Dit i fet: ahir la presentadora de Movistar+ va passar per la sala d'operacions i la intervenció va resultar fructífera. "Ja m'he operat. Estic molt bé. Això, primer", escrivia Mercedes en els seus stories, a la qual cosa afegia que l'operació "va ser tal com el Dr Mir havia previst". No obstant això, la d'Esplugues de Llobregat va apuntar que, durant el seu pas per la sala d'operacions, hi va haver un contratemps. "El doctor ha trobat una 'avaria' molt seriosa. El que pot provocar un 'humil' tàvec en la vida d'un", relatava la conductora de formats d'entreteniment.

Una placa que estremeix

L'avaria de Milà ha de ser un cargol de més, perquè la veritat és que el resultat de la radiografia final de l'húmer que ha compartit la mateixa protagonista causa terror, tant o més que el d'ahir nit a TV3. Fins a set cargols clavats que espanten. Però Milà no ha de preocupar-se: a poc a poc millorarà i, en uns dies, ja l'autoritzaran perquè pugui anar a Maó a reposar en un ambient més càlid i familiar. El que és cert és que té unes ganes tremendes de sortir de l'hospital. Ens consta.

Una trucada que li ha donat forces

William Levy, actor hispanocubà amb el qual la Milà manté una relació molt propera i especial, ha estat LA millor notícia que ha pogut rebre la catalana abans de començar l'operació. Així ho relatava: "Aquest matí, a les 5:45 del matí, he tingut com una transfusió de sang fresca i grandíssimament sana. M'ha trucat al telèfon el senyor William Levy. Gairebé em moro. M'ha renyat perquè no l'havia informat de la meva situació". Per a ella, aquesta trucada va ser una benedicció: per sort tot ha sortit bé. Ara, a seguir amb la recuperació. "Pasito a pasito, suave suavecito".

Mercedes Milà Stories Instagram
Mercedes Milà Stories Instagram