A mesura que passen els dies, la situació de Bárbara Rey i el seu univers es complica. Ángel Cristo Jr., fill de la vedette i el domador de lleons, ha destapat una cara desconeguda per al gran públic. Si Cristo pare no era un bon exemple de vida ordenada, saludable ni civilitzada, el que relatava el fill tampoc deixava la mare en bon lloc. El relat de festes, drogues, sexe i xantatges milionaris, i la descripció d'un ambient nociu per a l'educació de qualsevol criatura, no quadrava amb la imatge que es tenia d'ella. O si més no, la que s'ha venut de manera oficial. A veure: que María García García tenia secrets, tots d'acord. Que fossin tan profunds i tèrbols, no pas.

El Cristo que ha armat un bon crist tornarà divendres a Telecinco, al plató del crim. Quin? Esbudellar una mare d'aquesta manera. No és bonic, no. Sobretot perquè el preu per explicar-ho, 100.000€, i el que ha trigat a explicar-ho, 42 anys que té el paio, ho converteix tot en sospitós de frau. D'una pel·lícula. En tot cas, seria una de terror: malgrat que la Bárbara no parli malament d'ell en públic, els seus amics el destrossen airejant els seus presumptes problemes de salut mental i fins i tot les seves misèries com a parella i pare. Tingui o no tingui raó, el descosit en aquella casa és extraordinari. Totes les costures han quedat exposades al circ, mai millor dit, de la tafaneria. 

Angel Cristo Jr Telecinco
Angel Cristo Jr / Telecinco

La pista presenta una nova estrella convidada: una domadora de feres, pupil·la del difunt Ángel Cristo, confident i millor amiga. María Luisa Moreno, la dona que farà tremolar Zarzuela, Abu Dhabi i la mateixa Bárbara Rey. Va atendre la trucada de Telecinco i el que va deixar anar és dinamita: és posseïdora única i exclusiva d'un text absolutament escandalós, material explosiu. Unes memòries per “lo que pudiera pasarle. A él le amenazaron, le llegaron a pegar. Se dijo que fue el mundo oscuro, pero fue el más alto", ha dit. Verda i amb nanses, què és? També confirma l'existència de les fotos, fins i tot un vídeo, de caràcter íntim entre Bárbara i Joan Carles de Borbó. El càmera era un nen de curta edat. Les imatges estan sobre la taula de directors de revistes, veurem si algú fa el pas.

María Luisa amiga Ángel Cristo Telecinco
María Luisa, l'amiga Ángel Cristo pare / Telecinco

La María Luisa va ser la persona en la qual confiava l'Ángel quan tenia problemes. “Me llamó a mí para que mi marido fuera a recogerlo. En el camino se murió, venía a nuestro circo”, relatava del dia que va morir el 2010. A l'hospital va conèixer el fill, que li va demanar "que le hablara de su padre y él me dijo '¡Qué pena que por culpa de mi madre yo me he perdido los últimos años de vida de mi padre!'" Abans havia rebut el manuscrit de mans d'un Ángel aterrit, que es recuperava d'una pallissa. “Me dijo 'Tengo miedo. Me están amenazando. Léelo'. Me dijo que si le pasaba algo, que lo publicara”. Per què ha esperat tant de temps? Diu que no va veure'n la necessitat, però ara alguna cosa ha canviat. Per exemple, el pas endavant de l'Ángel fill, destruint la reputació de la Bárbara. És tan embolicat que ens encanta, aquesta és la veritat. 

Bárbara Rey GTRES
Bárbara Rey / GTRES
Juan Carlos cariacontecido fiesta Leonor EP
Joan Carles / Europa Press EP

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!