Casa Reial no havia previst la jugada mestra de Joan Carles. L'emèrit, amb 86 anys a punt de fer, encara mou fils i toca tecles de poder per ensorrar la imatge dels seus enemics. Per primer cop es contempla la seva última jugada en públic. I la revela la seva màxima enemiga, Bárbara Rey. L'amant de Joan Carles ha aconseguit que Antena 3 li pagui la sèrie Cristo y Rey on es destapa tota la relació entre la vedette i el rei. La dona del domador queda com una víctima dels homes, santa i impol·luta i el rei com un aprofitat. Telecinco ha volgut contraatacar Bárbara i girar la truita amb un nou programa, De Viernes, que debuta amb una obsessió: destruir Bárbara Rey i per això fa servir la baula més feble, el seu fill Ángel Cristo, jr, que necessita diners i ha venut la seva mare.

DL u545236 004
Bárbara Rey, GTRES

Tota Telecinco fa 5 dies que omple la graella (De Viernes, Fiesta, Socialité, Vamos a ver, TardeAR...) relatant que Bárbara Rey era la dolenta, ludòpata, sense escrúpols i mala mare, que manipulava el nen per perjudicar Joan Carles i fer-li xantatge. Bárbara Rey ha explotat i ha entrat en directe al programa de la competència a Antena 3, el de Sonsoles Ónega, per explicar qui està movent tota aquesta porqueria: Joan Carles. I ho està fent a través del personatge clau que fins ara ningú relacionava en públic amb l'emèrit: Borja Prado, el president de Telecinco, que és el fill de Manuel Prado y Colón de Carvajal, l'administrador dels milions del rei, amic íntim de Joan Carles i persona clau en tota la seva trama de corrupció durant anys. Vídeo:

endesa-borja-prado-EFE
Borja Prado, EFE
manuel prado y colon de carvajal una vida de lealtad a don juan carlos
Manuel Prado y Colón de Carvajal íntim de l'emèrit, EFE

Bárbara Rey: "Como madre he podido tener defectos pero mis hijos han sido todo para mí. Vino el ataque y ahora vendrá la destrucción de mi hijo. Como conozco perfectamente el medio tengo mucho miedo. Él es menos fuerte que yo. Van a destruir a mi hijo para hacerme daño a mí. Quien se dé por aludido que se dé por aludido. No hay que olvidar nunca el nombre del presidente. No el de España". Sonsoles tremola  perquè sap de qui està parlant, del president de Telecinco, Borja Prado. Sonsoles Ónega respon sufocada: "¿Perdona? Yo lo he entendido. Yo no tengo pelos en la lenguia, miedos los justos, lo que has dicho es que hay una venganza". Bárbara Rey: "Pues ahora lo habláis en privado, no creo que debáis hacerlo públicamente. Cada uno se mueve en un medio...". 

sonsoles ónega Antena 3
Sonsoles Ónega sufocada, Antena 3

Queda clar, Sonsoles va fugir de Telecinco i ara Borja Prado és el president que ha cancel·lat Sálvame, ha lliurat tot el poder a Ana Rosa, ha volgut convertir Telecinco en un imperi de la Dreta. Joan Carles, a través del fill del seu home de confiança, s'ha comprat una tele sencera: Telecinco. I ara Telecinco és una nova peça del taulell contra els enemics de Joan Carles. Sonsoles ho sap. Per això pronuncia la paraula clau: venjança. L'entrevista a Ángel Cristo Jr és una venjança de Joan Carles contra Bárbara Rey a través de Borja Prado. Sonsoles es treia la xafogor amb les pàgines del guió "Es que me entran los calores". La propera víctima de Telecinco serà l'altra enemiga de Joan Carles: Letícia, íntima de Sonsoles. Uf.