Màxim Huerta, o Máximo com ara es fa dir aquest escriptor, presentador i exministre valencià del PSOE, ja té 53 anys, una edat per haver vist molt de món i tingut diversos amors, alguns més efímers, d'altres més intensos. La vida sentimental de l'expresentador d'Ana Rosa Quintana i primer ministre de Pedro Sánchez a dimitir per evasor fiscal és pública en la part que ell mostra a Instagram, on penjava fotos del seu últim nòvio, Juan Castillo. Una relació de cinc anys que va acabar fa uns mesos. Màxim segueix solter i ara torna a estar d'actualitat perquè un dels seus exnòvios més famosos ha revelat que van ser parella i molt especial per a ell: Huerta va ser el seu primer amor. Ho confessa un dissenyador de moda català, Juan Avellaneda, que ha fet fortuna a TV com a presentador del programa Cámbiame de Telecinco on ajudava persones anònimes a canviar el seu aspecte. Avellaneda ho revela al poadcast de Nacho Gay, La mala reputación:

Juan Avellaneda Antena 3
Juan Avellaneda Antena 3

DL a02095765 001

Màxim Huerta GTRES

Juan Avellaneda: "“De esto yo te paso palabra. Es alguien al que tuve mucho cariño y tuve mucho aprecio. Bueno, fue mi primera pareja. Ya cuando has cortado con alguien…de los ex tampoco hay que hablar. Es divertido si tienes ‘hate’, pero…no es el caso, pobre”. El periodista li repregunta per Màxim Huerta: “Entonces, ¿acabasteis bien?: “Sí”. “¿Os habláis?”: “No”. Nacho Gay aclareix a Espejo público que va preguntar a Màxim Huerta per aquest exnovio seu, català, més jove i important ja que Huerta va ser el primer amor homosexual  per a Juan Avellaneda. La resposta de Màxim Huerta fa llàstima: "No lo recuerdo. Debieron ser dos días". Entre la fredor, l'odi i la mala educació. L'exministre no acaba bé les seves relacions amoroses perquè al mateix plató d'Espejo público hi ha assegut un altre exnòvio seu, català i presentador de TV: Miquel Valls.

Miquel Valls i Màxim Huerta, Antena 3
Miquel Valls i Màxim Huerta, Antena 3

Miquel Valls ha estat presentador a tres grans cadenes, ara Antena 3, abans Telecinco i abans TV3, on va fer des de rodes del 3/24 al magazine de migdies TVist. Tot i que no van confessar-ho obertament, quan es van retrobar a Espejo público fa unes setmanes la tensió entre ells dos era evident, no van dir-ho però havien estat parella sentimental. Va anar així: Valls: "Nunca esperaba reencontrarme contigo en Antena 3. Máxim y yo hemos trabajado juntos mucho tiempo". Màxim: "Me alegra mucho que estés aquí", deixant caure que els unia quelcom més que ser dos ex d'Ana Rosa. Susanna Griso ho va intuir: "¿Qué pasa, que habéis tenido una agria polémica en el pasado y yo no me he enterado? No sé. No sé cómo encajar todo eso. Estoy perdida. Me faltan elementos". Al final van reconèixer el que se sobreentenia: "Hemos viajado juntos". Un viatge que com en el cas de Juan Avellaneda, va acabar malament. Sembla un patró de Màxim Huerta. Dos exnòvios, catalans, VIPS de TV, més joves, més guapos i amb mal final.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!