No és habitual veure un exministre fent de presentador a les TV controlades pel PSOE. Acabada la seva fallida experiència al matinal de TVE el repesca  Punt, la TV de la Generalitat valenciana. Comença un programa de 4 hores diàries, Bona vesprada, de les 16:30 a les 20:30. No serà barat. L'audiència del primer dia ha estat fluixa, un 2,9%. Així parla català:

La notícia de l'ex d'Ana Rosa és que presenta parlant un correcte català, o valencià. Però el més cínic és que després de renegar del seu nom català, es va fer dir Máximo. A twitter és Máximo i a la TV valenciana torna a ser Màxim:

maxim huerta A `punt

Màxim Huerta, À Punt

Va revelar a Cuatro, poc després de dimitir de ministre per irregularitats fiscals,  que "En este tiempo convulso, el lugar de aterrizaje ha sido mi familia y mis amigos. Y en mi familia, mis facturas, mis billetes de tren... me llaman Máximo. Desde que murió mi padre llevaba tiempo queriendo firmar así". Però a la nova TV de Ximo Puig, en lloc de la infame Canal 9 d'Eduardo Zaplana, fan servir el valencià tots els presentadors.

maximo huerta npou programa a punt

Màxim Huerta al seu debut valencià, À Punt

El programa és més que correcte. Defuig de la TV valenciana grollera del passat i exerceix de servei públic. Queda antic però digne. Sobre la polèmica del nom, cadascú pot posar-se i canviar-se el nom que vulgui, però el joc de canvis segons el moment es fa estrany. Mònica López és Mónica a TVE. Ramon Pellicer era Ramón a TVE. I Máximo és Màxim segons qui pagui.