Martina Klein és del grup de les tres grans models catalanes: Judit Mascó, Vanesa Lorenzo i la Klein. Tot i no ser catalana de naixement ho és per adopció, educació, formació i amor. S'ha enamorat del tennista Àlex Corretja però abans va tenir un fill amb un famós cantant del duet Àlex y Christina: Álex de la Nuez. Són pares del petit Pablo, que ja no és tan petit. El fill gran de la model acaba de fer 18 anys i la Martina, coneixedora  de la importància de la imatge i de la fama, ha volgut mostrar-lo al seu Instagram. Pablo és clavat a sa mare, la mateixa boca petonera i una bona telegènia per desfilar a la passarel·la. Un adolescent que ja és un noi gran. Aquest és Pablo.

Martina y Pablo Klein Instagram
Martina y Pablo Klein Instagram

Divuit anys separen les dues fotos: "De la segunda a la primera foto, un suspiro de 18 años. Mi precioso Pablo, no te voy a pegar un rollazo dándote lecciones de vida, porque no tengo ni idea y estoy tan asustada como tú. Solo pedirte y desear que me tengas cerca, como hasta ahora, para echarte una mano si hace falta, y para que me dejes ver las vistas desde ti, que son una maravilla. Te amo a partir del momento en que te supe ¡Feliz cumpleaños, mi chiquitín! (Ya hace 2 días, pero seguimos de celebration)". Una declaració d'amor ben escrita, sentida i inimitable. Es percep el gen argentí de Martina Klein, què bé parla. Nascuda a Buenos Aires fa 46 anys va tenir el primer fill als 28. I amb un músic. Les àvies sempre diuen que no s'emboliquin amb músics "Que vienen, tocan y se van". Ara va amb un exesportista d'elit. Família de guapos.

Álex Corretja beso Martina Klein GTRES
Álex Corretja beso Martina Klein GTRES

Martina i Àlex tenen una filla, Èrika

Una de les parelles més famoses de casa nostra va donar la benvinguda a la seva primera filla l'any 2017, la petita Erika ara té 6 anys. No era la primera experiència de paternitat per a cap dels dos. A casa ja hi ha el Pablo, fill que la model va tenir amb la seva exparella, Álex de la Nuez. De la seva banda, el tennista ja té unes altres dues filles, Aroa i Carla, de 18 i 17 anys, respectivament, fruit de la seva relació amb Marta Cors.

"Esgotades però per fi juntes. Avui fa 4 anys d'aquesta meravellosa trobada on les nostres pells es van reconèixer de dins a fora". Així comença l'emotiva felicitació que la model argentina dedicava a la seva filla a Instagram. Una publicació on Klein s'ha valgut d'una bonica fotografia que mostra la primera abraçada que mare i filla es van fer. "Quina personeta ets, filla nostra! I mira que pensàvem que veníem amb prou experiència, eh, Álex Corretja?", afegeix la model establerta a Barcelona. "No pares de sorprendre'ns a tots els que et coneixem. Ets un remolí d'energia i és impossible no adorar-te", sentenciava Martina Klein parlant de la seva filla Érika.