Judit Mascó ja no surt a la TV. Sembla increïble que dels mil programes de tertúlia i entrevistes, cap no vegi que és la millor. Xavier Sardà és l'últim que la tenia al seu programa de debat Obrim fil i La gran confusión de TVE en català i castellà i cada cop que apareixia en antena la pantalla s'il·luminava. La Mascó atrau la llum cap a ella. La seva última intervenció al debat desaparegut dels dissabtes va ser fulgurant. Així de meravellosa lluïa la persona més elegant de Catalunya:

Judit Mascó TVE
Judit Mascó TVE
Mascó 3
Mascó al perruquer, Instagram

Judit Mascó ja ha decidit deixar enrere la seva larga melena rossa que l'ha popularitzat arreu del món. Per una persona tallar-se molt els cabells és una decisió important i difícil però si ets model encara és més decisiva. Judit Mascó està 1) ben assessorada i 2) sap el que vol i què li senta bé a la seva cara angulada, rotunda, estilosa i esvelta. Uns cabells curts ara que ja té més de 50 anys. A diferència d'altres actrius famoses, com Nicole Kidman que també està sempre elegant, madura i sofisticada, la Mascó gosa amb el cabell curt als 53 anys i ha decidit mostrar com el retalla encara més al seu perruquer. Aquest és el post d'Instagram de fa poques hores. La nova Mascó:

Mascó 1
Mascó 1
Mascó 2
Mascó 2
Mascó 3
Mascó 3
Mascó 3
Mascó 3

Ella mateixa revela que es deixa alguns cabells blancs perquè aporten llum, que el vol curt però arrodonit i amb volum "El liso en este poco de volumen me encanta, queda muy bien. Esta tenacilla rollo surfero". Ella es meravella al mirall i exclama "Divine!". Té raó, divina ho és una estona. Una mica escaladet a les puntes li dona un toc per mostrar el seu coll llarg a la càmera, "Cuello de cisne" li diu el seu perruquer. Té molta sort de tenir entre les mans una model tan agraïda de fer com la grandiosa Judit Mascó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

Judit Mascó passa per la tisora encara més: "Voy a refrescar puntas ahora que está más largo, voy a escalar". Una sessió de bellesa gravada i publicada perquè tots els homes i dones amb melena s'atreveixin a fer el pas: els cabells curts són més elegants. Ho diu la més gran. Més Mascó.

Clara Mascó, la filla petita ja té 16 anys

La Clara farà 17 anys a la primavera. La petita ja té cara, i és com totes les Mascó: fotogènica, que és una manera sofisticada de dir que és molt guapa. Una de les raons per no veure massa la Clara Vicente Mascó és perquè estudia al Canadà. En un paisatge nevat al Banff, el Parc Nacional més antic del Canadà, a les muntanyes Rocoses Judit Mascó explicava la il·lusió de la foto, per la pandèmia feia més de mig any que no veien la nena en persona. La nena que ja és una adolescent: "7 meses sin abrazarla. Reencuentro. Màxima felicitat!!! Banff, Canadà. Amor de madre, la peque". Ja sabem com anomenen a la família la quarta filla: la peque.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

judit masco playa GTRES

Judit Mascó a la platja amb la Clara, GTRES

Els molts seguidors de Judit Mascó ja poden posar cara a la que faltava. El quadre complert: les nenes ja són dones: la María (23 anys), la Paula (21 anys) i van adoptar la Romitha amb un any i mig (ara té 19 anys). I quedava la Clara que és a punt de fer-ne 17. Judit Mascó no només li diu peque a la Clara, també és el bunyolet: "El “bunyolet”, la peque de casa, Clara. T'estimem". Tota Catalunya estima la família Mascó.