Societat Civil Catalana té pa a l'ull. Les seves manifestacions anti-independentistes són plenes de patriotes que deuen diners a Hisenda. Josep Borrell ja va ser multat per la CNMV per vendre's accions d'Abengoa amb informació privilegiada i ara el seu company de faristol unionista, Mario Vargas Llosa, ha hagut d'hipotecar-se el casoplón de Madrid per poder fer front als 2,1 milions d'euros que li reclama Hisenda. L'autor de Travesuras de la niña mala ha estat dolentot i hauria estafat tots els espanyols. Deu a l'erari públic més de dos milions.

borrell vargas llosa ACN

ACN

En una informació avançada pel diari El Confidencial, netegen la imatge del Nobel com si hagués rebut la notificació d'Hisenda durant una festa al costat de la Preyler amb un Ferrero Rocher a la mà: "Cuando Llosa recibió la notificación de la liquidación por parte del fisco adeudando los 2,1 millones de euros, no perdió los papeles. Como no está de acuerdo con lo que se le reclama, sus letrados le aconsejaron mantener la deuda suspendida para que no entre en fase ejecutiva, mientras que pleitean para torcer el brazo a Hacienda por la vía administrativa y demostrar que la cantidad reclamada no es tal". I devia seguir la recepció a la presumpta casa de l'ambaixador amb smoking i purpurina.

vargas llosa preylser gtres

GTRES

La xarxa no ha estat tan suau amb l'unionista que diu que els aborígens sudamericans eren antropòfags i Espanya els va salvar.

Mario emVargas Llosa

— Uri Viñau ||*|| (@UriVinyau) 6 de novembre de 2018

borrell mario vargas llosa ACN

ACN

Vargas Llosa no ha estat condemnat pels tribunals sinó que Hisenda li reclama 2,1 milions i ell s'oposa a pagar-los. De moment li han embargat el seu pis de 300 m2 a Madrid per respondre d'aquesta fortuna que deu als espanyols que diu defensar. La bandera tapa la cartera, i en el seu cas dues carteres i dues banderes: la espanyola i la peruana.  Seguint la primera filera de la mani unionista de SCC: Borrell, Vargas Llosa... els següents són Albiol i Rivera.