Mediaset és una fàbrica infinita de d'estrelletes televisives. La gran majoria acabar morint mediàticament al cap de poc temps, però que les quiten lo bailao, tu: podran explicar-li als fills i néts que, en un moment determinat de la seva existència, va ser una VIP de la petita pantalla. Una medalla que serveix de consol, a banda dels beneficis econòmics obtinguts durant el seu moment culminant, que no són gens menyspreables. Això sí, el teu nom passa a una altra categoria, a la de "he de pensar molt per recordar qui coi eres". Dur, sí, però és així. 

Posem el cas de Marina García, una sevillana de 23 anys. Jove, molt jove, però ja instal·lada al panteó de vella glòria de la tele. Els molt cafeteros la recordaran, clar. La resta... estaria bé fer una enquesta i analitzar els resultats. La jove va ser concursant de 'La Isla de las Tentaciones', concretament de la tercera edició. Va deixar el nòvio embolicant-se amb un temptador català, Isaac el 'Lobo', un figura que també la va trair un cop de tornada a la península. No se podia saber. Total, que va acabar tornant amb el xicot amb qui havia arribat a República Dominicana, com si no hagués passat res. Va passar a fer de col·laboradora als debats, però no va quallar. I Telecinco no fa amics, va quedar abandonada a les golfes. Teòricament hauria rebutjat propostes per participar a més realities i formats, diu que la tele no li interessa. S'estima més viure de les xarxes socials, com tants d'altres.

Marina y Lobo Telecinco
Marina García i Isaac 'Lobo' a 'La Isla de las Tentaciones' / Telecinco

Marina García, una jove vella glòria de 'La Isla de las Tentaciones' 

Marina s'ha convertit en influencer de moda, aprofitant el botí de followers heretat del seu pas pel dating show de Sandra Barneda. Té més de 700.000, més que suficient per guanyar-se la vida. A banda d'ensenyar modelets i vestits de flamenca, una de les seves obsessions és la dels retocs estètics. S'ha fet de tot a cos i rostre; també s'ha penedit i ha desfet tot allò que havia modificat a la seva cara. El somni de l'andalusa, asseguren, és posar una clínica de medicina estètica. Veurem si n'arriba. El que no farà segur és dedicar-se a matèries relacionades amb el turisme, la història o la cultura general. No volem pas deixar-la en ridícul, però és que ella mateixa acaba de signar una publicació que fa caure la cara de vergonya. Una pífia com a una catedral. 

Marina García flamenca La Isla Instagram
Marina García / Instagram

El comentari ridícul de la VIP de Telecinco sobre la Sagrada Família

Serem més concrets, no és pas una catedral. Millor parlar de basílica o de temple expiatori, el més important i famós del planeta Terra, amb tota la humilitat. Efectivament, parlem de la Sagrada Família de Barcelona. No ens posarem a parlar d'aquest projecte tan emblemàtic d'Antoni Gaudí, de la seva construcció inacabada i constant ni de l'increïble magnetisme que provoca arreu del món, no és el lloc adient. El que sí paga la pena és repassar el comentari que ha fet sobre ella durant una visita fugaç a la capital catalana. Va passar pel seu costat i no va poder reprimir-se, va haver de deixar anar una bajanada: “La última vez que la vi estaba también en obras. Me parece preciosa". Vaja, quina mala sort que sempre trobi grues, bastides i operaris espatllant-li la foto. Només porta en construcció des de 1882, i no serà, com a mínim, fins a finals d'aquesta dècada, però vaja. Coses que passen. Com que li ploguin pals, ella es defensa: "Yo me río hasta de mí misma. ¡Anda hombre que hacéis de todo un cuento!" Bé, Marina, pa' cuento, el tuyo...

Marina LIDLT Sagrada Familia Barcelona Instagram
Marina García sobre la Sagrada Família / Instagram
Marina Sagrada Familia Barcelona comentario Instagram
Marina García reacciona a les mofes / Instagram

Millor sort la propera vegada, estimada. Amb els posts d'Instagram i amb la Sagrada Família. Ànims.