Quina millor manera de passar pàgina d'un aniversari funest que fent teu el lema de Ricky MartinLiving la vida loca. Aquesta és l'actitud amb la que l'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy (o M.Rajoy, per als íntims), sembla enfrontar-se al recordatori que li fa el calendari: Ara fa un any des que una moció de censura el va fer fora de La Moncloa. El ciutadà Mariano sap com gaudir de la vida, i des de fa dies l'hem vist a la paradisíaca illa de Formentera, fent-se selfies a comiats de soltera i relaxant-se amb refrescants banyets a les seves aigües turqueses. Una imatge del Rajoy més guiri (això sí, des d'un iot de luxe) que ens ha "regalat" en exclusiva l'inefable Eduardo Inda.

Rajoy formentera bany 3 Okdiario

Ok Diario

Les imatges de Rajoy fent de "sirena" ens permeten deduir que l'expresident domina d'altres pràctiques esportives que no sigui aquella del power walking, font inesgotable de burles, mems i paròdies. Bé, tampoc és que sigui Mark Spitz, i les seves braçades semblen només un parèntesi entre refrigeri i refrigeri a bord de l'embarcació, on hi ha la seva dona, l'Elvira Fernándezi un grup d'amics. Sigui com sigui, el sempre discret Rajoy ha esdevingut en una estrella de l'estiu dels famosos, lluint figura en un dels indrets més "calents" de les celebrities internacionals. Les imatges han estat objecte de mirades divertides a la xarxa... i de comentaris demolidors contra Inda, que aquesta setmana va fort.

 

Rajoy formentera bany 2 Okdiario

Ok Diario

Mentre al PP tracten de "nadar y guardar la ropa" amb els pactes postelectorals, el seu exlíder neda com un peixet entre la posidònia de les Pitiüses. Un any després de la moció de censura, Rajoy comença a oferir clars símptomes de que "si lo sé, me voy mucho antes". Seguirem pendents del seu itinerari de turista "de campanetes". I si no, sempre tindrem l'Eduardo Inda

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat