Ahir va ser l'aniversari de Gerard Piqué, però també el de Shakira. Un és de Catalunya i l'altra de Barranquilla. Tanmateix, saben on hi havia més gent felicitant-los l'aniversari? A casa de Shakira -que viu a Esplugues de Llobregat- o al pis de Muntaner de Piquetón? Doncs sí, a casa de Shak. Bé, a casa de Piqué no hi havia directament ningú més enllà de quatre paparazzis per caçar-lo, un dia més, sortint amb el seu cotxe de luxe acompanyat de la seva xicota de 24 anys, Clara Chía. Piqué en feia 36 i la seva exnòvia 46. Quaranta-sis anys d'alegries, de cançons, de positivitat. I ahir, de felicitacions. Els voltants de la casa de la 'Waka-Waka' semblaven el camarote de los hermanos Marx. Hem recopilat fotos, vídeos, proves i informacions inèdites.

Fans amuntegats a la casa de Shakira IG stories Marc Leirado
Fans amuntegats a la casa de Shakira IG stories Marc Leirado

I és que a última hora de la tarda, concretament a les 20:57h, Shakira no podia aguantar més. Portava hores i hores mirant des del balcó com centenars de fans s'amuntegaven als voltants de casa seva i cantaven cançons com "aniversari feliç", "happy birthday" o els seus derivats en parla llatina. Les melodies arribaven a orelles de Shak i de la seva família, que sortien al balcó presidencial de la casa, el mateix en el qual hi ha instal·lada la bruixa negra que li desitja mala sort als pares de Piqué, els seus exsogres i actuals veïns. L'artista semblava la presidenta de la Generalitat, molt a l'estil Macià declarant la independència. És una reina, o directament una deessa de l'Olimp. Brutal Shakira, que contrasta totalment amb Piqué, sovint apàtic i desagraït.

Shakira aniversari GTRES
Shakira aniversari GTRES
Shakira a les portes de la seva casa bany de masses GTRES
Shakira a les portes de la seva casa bany de masses GTRES

El que dèiem, la mare de Sasha i Milan no podia aguantar més i baixava a saludar personalment els seus fans. "És una cosa que no havia passat mai", explicava el periodista expert en el serial Shakira-Piqué Marc Leirado al seu compte d'Instagram. Era el propi Leirado el que, ara per Twitter, ens anava informant del minut a minut de l'actualitat del cas. Gràcies a ell i a altres persones que eren a la porta de la pomposa mansió d'Esplugues apreciàvem la cort de fans que s'havien apropat fins allà. Era un bany de masses de manual, un bany de masses triomfal que, tret que canviïn molt les coses, mai no tindrà Piqué. Brutal Shakira, que repartia petons, abraçades, i "acurrucos" com si fos Mamá Noel. I és que per a molts i moltes el 2 de febrer és el dia més important de l'any: la reina del pop compleix anys. Per a molts, també, fer-li una abraçada a la seva ídola és un regal diví. Visca Shakira!

Benvinguts, mariachis

Gràcies a Leirado sabem també què va ocórrer ahir dins de casa de Shakira. I és que els periodistes estan per a això: informar i transmetre sensacions. Desenes i desenes de persones es van amuntegar durant tot el dia a les portes de la casa. Alguns d'ells eren mers espectadors i d'altres havien vingut a cantar. Eren els mariachis, com els que et pots trobar al Botafumeiro, a La Fonda del Port Olímpic o al Restaurant Salamanca -un dels millors de Barcelona-. Doncs bé, uns quants d'ells van anar a les portes del xalet per a cantar i tocar la guitarra amb molt d'art. Tan bé ho van fer que Shakira i Tonino els van sentir i es van posar a ballar. Els van enlluernar tant a ambdós que va ser el germà de Shak el que va haver de baixar al carrer per demanar-los als mariachis que pugessin a cantar. No s'ho van pensar dues vegades. Van pujar i van cantar i ballar al jardí. Van estar prop d'una hora per fer d'aquest 46è un dels aniversaris més especials de Shak. Felicitats!