La que durant anys va ser la reina dels matins a la televisió, María Teresa Campos, està vivint el seu particular annus horribilis. A la terrible malaltia de la seva filla Terelu cal sumar-hi la denuncia de la seva dona de fer feines. L’única alegria de la Campos era la seva mudança amb Bigote Arrocet: tots dos volen marxar a viure a un petit xalet d’Aravaca i vendre’s la mansió on han viscut fins ara.

terelu i maria teresa campos GTRES

María Teresa Campos i les seves filles | GTRES

Però sembla que tot s’ha torçat per culpa de la premsa. O això és el que ha explicat la seva filla Carmen Borrego a la revista ‘Lecturas’. La petita de les Campos es lamenta de l’oportunitat perduda de la seva mare per desfer-se de la casa i esclata contra els mitjans.

carmen borrego abans  TELECINCO

Carmen Borrego | Telecinco

“Por cosas que se han publicado se le ha fastidiado la venta a Teresa. Mi madre quiere salir de esa casa, es muy grande para dos persones y tiene muchos gastos. La Campos necessita marxar urgentment del seu palauet madrileny. En cas contrari no li quedarà res al compte corrent.

maria teresa campos  GTRES

María Teresa Campos al cotxe | GTRES

Carmen Borrego explica que la seva mare està desolada, perquè la venda de la casa ja la donaven per feta: “Al final se le ha ido medio para atrás. Ha sido un disgusto grande para ella”. María Teresa Campos necessita que la seva sort canviï d’una vegada per totes. Falta menys d’un mes per encetar l’any i no hi ha ningú tan desitjós de deixar el 2018 ben enrere i començar el 2019 amb l’esperança que tot torni al seu lloc.