Potser hi ha d'altres influencers que tenen més seguidors que ella a xarxes, però el que és indubtable és que Maria Guardiola, mica en mica, s'està convertint en un referent per molts seguidors enfervorits amb cada nova publicació que penja la filla gran del tècnic del Manchester City. Que té una classe i un estil que se'ls trepitja és indubtable. Que la càmera l'estima, també. I que mostra sempre uns looks imbatibles queda provadament demostrat cada vegada que puja una nova imatge a les seves xarxes socials, que de seguida reben milers de likes i comentaris elogiosos. El penúltim va ser un modelet de traca, una gavardina que va lluir damunt la seva pell que va incendiar Instagram. Una peça de roba color taronja butano, unes escales d'una casa anglesa i la Maria, espectacular i amb els cabells recollits. Un win win en tota regla:

Maria Guardiola 3 Instagram
Maria Guardiola / Instagram

El catàleg de la filla de Pep Guardiola és de traca i mocador. Riu-te'n tu de qualsevol catàleg de les grans firmes de moda. Que vol anar vestida com si fos una astronauta chic acabada d'aterrar enmig de Londres? Ho fa. Que prefereix anar amb uns texans i un banyador dels que van lluir Pamela Anderson i companyia a Los vigilantes de la playa? També. Que prefereix gaudir d'un capvespre encisador a Abu Dhabi, portant només un conjunt de nit de llenceria negra? Qui ha dit que no? Fa i es posa el que li surt del monyo, només faltaria, i cada nova tria que fa és aplaudida massivament pels seus seguidors.

Com acaba de tornar a passar. Aquesta vegada, la influencer catalana ha anat als magatzems Harrods, a Londres, on s'ha quedat embadalida amb una exposició de Christian Dior. Però els que han quedat amb els ulls com a taronges són els seus fans en veure l'estilàs, l'elegància i com és capaç de portar només una senzilla samarreta imperi de color blanc i semblar poc menys que una top model desfilant en una prestigiosa passarel·la. Senzillesa i triomf, tot en una única peça de roba. És el que té haver mamat el món de la moda des de ben petita. No hem d'oblidar que la seva família té una botiga de roba al bell mig de Barcelona, Serra Claret té un local a Provença/Passeig de Gràcia. Per això no és d'estranyar que la Maria tingui devoció per la roba, siguin peces molt estiloses i caríssimes, sigui una simple samarreta de color blanc, que vesteix com si fos una exclusiva peça de roba.

maria
 
maria dior2
 
maria dior
 

La Maria, extasiada amb les peces que ha vist de Dior. Com diu la marca, J'adore Dior... I nosaltres, a qui adorem és a ella.