"¿Y quién es el? ¿En qué lugar se enamoró de ti? ¿De dónde es? ¿A qué dedica el tiempo libre?". Les preguntes que es feia fa segles José Luis Perales són les mateixes que ara es fan els MariaGuardiolalievers. La filla gran de Pep Guardiola i Cristina Serra és una de les joves influencers més seguides de Catalunya i té legions de fans esperant amb candeletes cada nova publicació que penja a xarxes, mostrant els modelets que duu, on va a sopar o per qui batega el seu cor. Després de la relació amb el futbolista ex del Tottenham, Delle Alli, la jove catalana s'ha mostrat hermètica sobre la seva nova relació, tot i que va deixant píndoles perquè els seus seguidors estiguin contents. 

Maria Guardiola   Instagram
Maria Guardiola Instagram

Encara recordem una imatge que va esvalotar el personal fa unes setmanes. En un recent viatge a Nova York, la filla de l'entrenador del City va revelar que no hi havia anat sola. L'acompanyava un jove morè, amb barba, que ens deixa el dubte sobre les seves faccions, tot i que probablement sigui d'allò més atractiu. No ho podem assegurar del tot, perquè la cuidada imatge que va publicar d'ells dos ens el mostra d'esquenes a la càmera, però això sí, fent-se un romàntic petó, foto en blanc i negre i missatge prou explícit, un cor vermell.

Maria Guardiola Instagram
Maria Guardiola Instagram
Maria Guardiola i el sue nòvio IG
Maria Guardiola i el seu nòvio IG

Petons de nit a cau d'orella d'aquest home misteriós, i passejades de dia agafadets de la mà pels carrers de la Gran Poma. La gran pregunta, però, que es fan els milions de fans de la Maria és qui és ell. Quina cara fa i com es diu. Però toca esperar. Tot i que mica en mica, la instagramer va deixant petites pistes pel camí. Des d'En Blau recordem que a a l'estiu ja va ensenyar la mà tatuada que li agafava la cama a un iot, quan passava les vacances a Eivissa. Tatuatge a l'avantbraç i la mà i etiquetant només un noi a bord del iot: Jermaine J-funk, un discjòquei especialitzat en punxar a bord de festes de creuers. Són amics i se segueixen a instagram. Era la seva mà?

 

ma tatuada
 
Jermaine J Funk a la dreta twitter
Jermaine J Funk, a la dreta / Twitter

Ara hem tingut una nova prova que vindria a demostrar que qui ocupa el seu cor podria ser el tal Jermaine J-Funk. Cita romàntica per Sant Valentí aquest 14 de febrer. Dia dels enamorats en la cultura anglosaxona, ella que viu al Regne Unit. Imatges de com s'ha vestit per a l'ocasió, i de l'exclusivíssim lloc on ha anat a sopar. Un sopar per a dos en un local preciós. El millor, però, la felicitació que ha rebut només encetar aquest 14 de febrer, una "morning delivery" (entrega matinera) que ha acompanyat amb un cor. Un regal acompanyat d'una nota on s'hi llegeix "Feliç dia de Sant Valentí. T'estimo". I sota, la primera lletra de la signatura, del remitent que li ha fet arribar... Curiosament, una 'J', la mateixa que podria correspondre a Jermaine J-Funk...

sant valenti maria guardiola4
El Sant Valentí de Maria Guardiola / IG
sant valenti maria guardiola3
El Sant Valentí de Maria Guardiola / IG
sant valenti maria guardiola2
El Sant Valentí de Maria Guardiola / IG
sant valenti maria guardiola
El Sant Valentí de Maria Guardiola / IG

Ganes ja que la Maria publiqui una imatge al costat de l'home misteriós i que li puguem posar tots cara de qui és la persona que li ha robat el cor a la meravellosa Maria.