Pep Guardiola té una joia a casa. Ell és un gran entrenador, un molt bon gestor i un excel·lent comunicador, però encara és millor pare. Fa 22 anys va ser pare d'una criatura molt bufona anomenada Maria Guardiola, que ara és un tros d'influencer. La Maria viu entre Londres i Barcelona i té un nou nòvio guapíssim, però avui no parlarem d'això. Tampoc dels seus últims looks ni dels seus múltiples viatges. Avui analitzarem la Maria Guardiola més solidària, aquella que es preocupa per un món millor, més just i amb menys desigualtats. Enamora.

Sabem que ahir Turquia va patir un terrible sisme de 7'5 de l'escala de Richter que va afectar milers i milers de persones. Ja es comptabilitzen 4.300 morts entre turcs i siris, molts desapareguts i encara més ferits. Va ser terrible, un desastre que també va afectar -tot i que en menor mesura- a altres països com Israel, Jordània, Xipre o Geòrgia. Les imatges posen els ous de corbata i Maria Guardiola vol posar fil a l'agulla. Vol ajudar. La filla d'en Pep i la Cristina Serra comparteix missatges a Instagram demanant ajuda econòmica y humanitària per Turquia i pels demés països afectats. Ens encanta veure com la Maria, a més d'una top influencer és una top human. Molt humana, molt tendra i molt bona persona. Gràcies Maria per fer-te eco d'aquests missatges.

Maria Guardiola   IG stories
Maria Guardiola IG stories
Maria Guardiola   IG stories (1)
Maria Guardiola IG stories (1)

El seu últim outfit: beige

El beige és un dels colors que millor combinen. Això no cal ni ser un estilista ni disfressar-se de Pelayo Díaz per saber-ho. Salta a la vista com de bé queda una gavardina beige, i més si la lluu la maquíssima Maria Guardiola. Ella posa així en un dels seus últims posts, passejant l'àmplia gavardina, que combina majestuosament amb els pantalons i les sabates. Molt fresh:

Una princesa catalana

Elionor és la Princesa de Girona i ella podria ser, perfectament, la princesa de Barcelona. Guardiola està sempre espaterrant quan puja fotos a les xarxes socials. En aquesta que repassem a continuació, se la veu enlluernadora maquillant-se amb la brotxa i el pintallavis. Els seus fans l'aplaudeixen amb més de trenta mil 'M'Agrades' i centenars de comentaris. Ens quedem amb un d'ells, que és imperdible: "Pep (i Cristina Serra) saben de fer coses perfectes". Molta raó.

El seu nou xicot: barbut, tatuat i guapo

No sabem encara del tot segur el nom del nòvio de Maria Guardiola, però durant les últimes setmanes sí que és cert que la filla de l'ex entrenador del Barça ha penjat moltes instantànies amb ell. Van passar el Cap d'Any junts a Nova York i també els primers dies del 2023. Es rumoreja que podria ser Jermaine J Funk. És morenet, deejay, amb barba, amb bigoti, una 'chupa' maca i un rellotge, segur, súper car. A Instagram es deixen estimar l'un a l'altre però, de moment, encara no s'ensenyen:

Jermaine J Funk a la dreta twitter
Jermaine J Funk a la dreta twitter