Maria Guardiola ho té to a punt per animar el Manchester-City-Reial Madrid que es juga dimecres a les 9 de la nit a la ciutat anglesa. Amb un 3-3 a l'anada, tot comença de zero, qui guanyi passa, però juguen a casa de Pep Guardiola i això és un repte gairebé impossible pels d'Ancelotti, que contra Guardiola acostumen a empetitir-se. El campió d'Europa ho té tot a punt per tornar a derrotar els merengues i deixar periodistes com Susana Guasch definitivament "apercibida", com ho està la periodista catalana per l'empresa que la paga, Movistar, després de tornar a fer el ridícul contra el Barça tolerant i no aturant els comentaris racistes contra jugadors blaugrana. Maria Guardiola farà de contrapès a tant d'odi anti-Pep i ha començat sota el focus, recuperant una foto seva en biquini a la seva piscina de Barcleona, o així ho sembla pel color del cel i les parets de la casa, per promocionar una marca de roba aquàtica, Let's swim, Som-hí, banyem-nos. Vaticina que el Madrid rebrà un bany:

Maria Guardiola en biquini, Instagram
Maria Guardiola en biquini, Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lets Swim (@letsswim.co)

Maria Guardiola promociona Let's swim, Instagram
Maria Guardiola promociona Let's swim, Instagram

Maria Guardiola escriu "Summer fast approaching", l'estiu ve cap a nosaltres ràpidament, i promociona la marca "Banyem-nos" escrivint "Alguna cosa excitant arribarà". Pot ser un nou vestit de bany de la marca lluït en la pell morena de la filla de Cristina Serra i Pep Guardiola. La filla no és model, però podria ser-ho perquè els biquinis són les peces més difícils de lluir, hi ha molta més pell que roba a cada foto, i a la Maria tots li queden com un guant, Ganes d'estiu i de moment ganes de bany... al Madrid. Amb una cheerleader com aquesta, el City els en marcarà tres més.

Des de la marca valoren els trets distintius de la filla de Cristina Serra i Pep Guardiola: mediterrània, empoderada, sense polèmiques, de vida sana i d'una fotogènia que augmenta amb el pas del temps. El que va començar sent una afició, seguir marques de moda, ella ho ha convertit en una professió. Ser model és això: que les marques apostin per convertir-la en imatge de la seva línia de temporada. Unes fotos fetes amb una professionalitat i delicadesa excepcionals. No hi ha cap diferència entre aquests posts i un anunci pagat a les pàgines de paper cuixé d'una revista de moda. La diferència és que aquestes fotos arriben a molta més gent. Un bikini, una piscina i una dona amb talent. I enguany, campiona d'Europa amb el seu Manchester City enterrant el Reial Madrid. Aquest serà, un altre any, l'estiu de la Maria. La filla col·lecciona biquinis i el pare col·lecciona victòries contra el Reial Madrid. I pallisses. Que en termes futbolístics s'anomenen: "un bany".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!