Maria Guardiola farà 23 anys aquest mes de desembre, una edat que la fa adulta per la llei i experta per Instagram.  Sembla jove però ja és Llicenciada en Moda per una Universitat de Londres i ja és gairebé milionària per la xarxa de les vanitats. Poques catalanes han aconseguit el milió de followers (Úrsula Corberó, Dulceida, Laura Escanes...) i María Guardiola va camí d'arribar-hi d'aquí a quatre posts. Els seus 900 mil ja l'han vist vestida amb looks meravellosos que imiten, copien o plagien. I ara la filla del millor entrenador del món fa un pas que poques instagramers gosen: canvi radical a la seva imatge pública. I no és un tint ros, que es destenyeix i ja. És abandonar el seu signe distintiu: la melena llarga i tallar-se els cabells més i més: ara per sobre de la barbeta. Un tall Ra-Di-Cal. Escriu dins el cotxe "Going shorter and shorter" (Cada dia més i més curt). Fotos i vídeo:

Maria Guardiola cabells curts IG
Maria Guardiola cabells curts IG
WhatsApp Image 2023 12 07 at 14.59.35
Maria Shorter and shorter, instagram
WhatsApp Image 2023 12 07 at 14.59.34
La filla de Pep guardiola a Ig
Maria Guardiola al cotxe feliç, Instagram

Un new look imprescindible per atrapar nous i noves seguidores, que volen assemblar-se-li o només embadalir-s'hi. És hipnòtica, fotogènica, adorable, llesta, maca i espavilada. I només té 23 anys. El futur de Catalunya a Instagram passa per talents com el seu. A Manchester, a Barcelona, a Santpedor i al món: follow. Després de passar per la perruqueria la Maria ha postejat un àpat de fast food, hamburgueses i patates fregides i ha emmalaltit amb una amigdalitis a casa seva:

Maria Guardiola Ig
Maria Guardiola Ig

Maria Guardiola després de saltar-se la dieta (The cheat meal, el menjar trampós) escriu a les fosques al seu pis de Londres envoltada d'espelmes: "He estat malalta, coneixeu algun remei per la tonsil·litis" Una mena d'amigdalitis. Pobreta haurà agafat fred a la gèlida Londres sense cabells llargs. I el nòvio que no la tapa.

El nòvio secret

Maria Guardiola apareixia fa 2 estius a la proa del iot i quan anava a popa a asseure's a una taula, un noi tatuat li posava delicadament la mà a la cama, concretament a la cuixa esquerra. Semblvaa evident que la Instagramera estava volent dir alguna cosa als fans amb aquella instantània, nou nòvio. Només oferia dues pistes per conèixer-lo: tatuat a l'avantbraç i la mà i etiquetant només un noi a bord del iot: Jermaine J-funk, un discjòquei de color que s'ha especialitzat a punxar a bord de festes de creuers. Són amics i se segueixen a instagram. Si la mà és seva o no, tot indica que sí, és l'únic noi etiquetat a bord. És el noi de la dreta a la foto d'Instagram, amb barba

Jermaine J Funk a la dreta twitter

Jermaine J Funk a la dreta twitter

Com que llueix jaqueta de màniga llarga no se sap si va tatuat però queda clar que la filla de l'exentrenador més exitós del Barça té tirada pels nois tatuats, famosos i de color. Dele Alli també anava tatuat a dojo. Maria té bon gust.