Maria Guardiola és, de molt, la millor Instagramer de Catalunya. Tenia un avantatge inicial, ser filla d'un famós, però en lloc de limitar-se a gaudir d'aquest privilegi s'ha dedicat, any a any, post a post, a construir el compte d'Instagram més sòlid de totes les que s'hi dediquen. Ni Laura Escanes, ni Dulceida: Maria Guardiola. El seu cas s'estudiarà: com va començar sent un compte privat, només per a coneguts, i ja té 866 mil followers, cap al milió. I ho ha fet sense ni un sol escàndol, foto privada, despullada o inapropiada. Només a base d'estilismes molt acurats, fotos ben triades, escenaris i evidentment la imatge d'èxit que s'associa al cognom Guardiola. Èxit causat per la feina ben feta.

 

El problema que pateix la filla de Pep Guardiola i Cristina Serra és el mateix que el de qualsevol instagramer: fer propostes cada cop més diferents, que no sonin a dejà vu. La noia de 22 anys ja ha arriscat molt tenyint-se de ros platí. Ara havia tornat al seu color natural, és morena, però ha pres la decisió més difícil. El tint ros es retenyeix de moreno i ja està. Però els cabells molt curts com no t'agradin calça't, necessites un any per tornar a recuperar la mida original. Clar que si ets Maria Guardiola arriscar-se costa menys: tot li queda bé. Ha fet un tall descomunal de melena, ara opta per un estil Bob i, evidentment, li queda perfecte. La NOVA Maria Guardiola:

Maria Guardiola Ig
Maria Guardiola Ig
Maria Guardiola cabell molt curt Ig
Maria Guardiola cabell molt curt Ig
Maria Guardiola new look Ig
Maria Guardiola new look Ig

 Com si fos Aitana, una altra catalana que es dedica a cuidar la seva imatge i es va tallar els cabells per adquirir un look més adult, menys frívol, més polit. El tall Bob és una decisió traumàtica però funciona. En el cas de la instagramer catalana encara no li ha tret tot el partit, opta per imatges desenfocades, intuïdes. Però el que s'intueix és fabulós. Laura Escanes només empalma nòvios famosos per ser popular, Maria Guardiola no ha revelat mai el nom del seu nòvio. Ho va fer en exclusiva EN Blau el setembre de 2022, és un discjòquei de raça negra: Jermaine J-funk. No està sol: tothom estima Maria Guardiola.

El nòvio secret

Maria Guardiola apareixia fa 2 estius a la proa del iot i quan va a popa a asseure's a taula, un noi tatuat li posa delicadament la mà a la cama, concretament a la cuixa esquerra. Sembla evident que la Instagramer estava volent dir alguna cosa als fans amb aquesta instantània, té nou nòvio. Només ofereix dues pistes per conèixer-lo: va tatuat a l'avantbraç i la mà i etiqueta només un noi a bord del iot: Jermaine J-funk, un discjòquei de color que s'ha especialitzat a punxar a bord de festes de creuers. Són amics i se segueixen a instagram. Si la mà és seva o no, tot indica que sí, és l'únic noi etiquetat a bord. És el noi de la dreta a la foto d'Instagram, amb barba

Jermaine J Funk a la dreta twitter

Jermaine J Funk a la dreta twitter

Com que llueix jaqueta de màniga llarga no se sap si va tatuat però queda clar que la filla de l'exentrenador més exitós del Barça té tirada pels nois tatuats, famosos i de color. Dele Alli també anava tatuat a dojo.