Ball de presentadors al capdavant dels Telenotícies pel coronavirus. Dia 6 del confinament i dia 2 del TN migdia presentat per una periodista que no és habitual. Marta Bosch del Departament d'Esports ho va fer dijous i Ariadna Oltra del cancel·lat TN matí ho ha fet divendres. Una llàstima que no repeteixi Bosch. Va fer una feina impecable i amb una audiència descomunal, superior en share al TN vespre. El TN migdia de dijous va disparar-se a un 32,1% i 783 mil espectadors. Rècord de gent mirant el debut d'una presentadora d'esports al capdavant d'un TN.

DIJOUS 14:30:

marta bosch tv3

TV3

DIVENDRES 14:30:

ariadna oltra tv3

TV3

La xarxa ho té clar començant per un comunicador, Toni Clapés o un company, Carles Prats del mateix TN migdia:

Un company d'esports de la CCMA, Bernat Soler ara a Catalunya Ràdio, desvela una exclusiva: Marta Bosch va saber que havia de presentar el TN a les 13:30. Una hora abans de començar. Alguna indisposició va fer que fos urgent una substituta a Núria Solé i qui fa cada dia aquell informatiu, la part d'esports, va rebre l'encàrrec de fer-lo tot.

 Amb tan poc temps, 60 minuts i maquillatge, vestuari i perruqueria, no va poder escriure's ella mateixa les entradetes a les notícies i va llegir el que algú altre li havia escrit. Més difícil. Impecable. Que hi torni. Ella ha agraït tant de suport: