El trio de presentadors del TN vespre tenen 700 mil espectadors cada nit, programa més vist de totes les TV. I entre els tres comptes d'instagram sumen un quart de milió més. Són Toni Cruanyes, Tomàs Molina i Maria Fernández Vidal. La presentadora d'esports té un compte que cal seguir. Penja fotos de feina i de lleure, poètiques i bucòliques. I de vacances. Aquesta Setmana Santa l'ha substituït Xavi Valls mentre la periodista descansava. És de La Roca del Vallès i quan pot s'escapa al mar. L'última foto que ha mostrat és d'una platja secreta. L'endevineu?

maria fernandez IG

maria fernandez vidal TV3

María Fernández Vidal, platja i feina, Instagram/TV3

La sorra finíssima, el mar pla i l'absència de roques fa pensar en el Maresme, però la Maria es limita a localitzar amb un misteriós missatgeSomewhere beyond the sea. En algun lloc més enllà del mar... hi ha Mallorca, o Ítaca. L'excusa és veure una estrella de TV3 a la platja. Costa trobar presentadors tenint cura del seu instagram i Fernández Vidal, amb 35 anys, és de les poques que ho fa. El reguitzell de hàstags no donen pistes d'on es relaxa: tastet de mar, mar de primavera, per compensar el dia gris i fred, esprement abril al màxim, el millor mes de l'any, Buscant Nemo.

msaria fer vidal Instagram

Maria Fernández Vidal a Insatgram

Des de la gandula és encara més melancòlica: "Pintant la mona, mort per xocolata, dolç final de vacances, demà sant tornem-hi, comença la setmana del clàssic". Fins i tot paint el Dilluns de Pasqua, sap que dissabte arriba un Madrid-Barça. TV3 es revoluciona. Tots units fent força, contra el Madrid. Els periodistes d'Esports ja estan nerviosos. Tothom els pregunta: i el Barça què? Guanyarà. Però en qualsevol cas, que ens ho expliqui dilluns la Maria Fernández Vidal, la periodista d'esports amb més audiència de Catalunya.