El món s'acaba, senyores i senyors. No estem parlant de l'arribada de cap profecia, ni d'un invasió extraterrestre, ni d'una alerta de cataclisme tel·lúric. No. La raó és una evidència molt més clara i definitiva. Llucifer ha guanyat la partida a Déu, i s'ha encarnat en la figura del pontífex, la representació de la divinitat a la terra: El Papa Francesc, per a més senyes, que ni és ni Papa ni res, segons el periodista català Paco Marhuenda. El que realment és Jorge Mario Bergoglio és un perillós antiespanyol que ha anomenat com arquebisbe de Tarragona a Joan Planellas, que va atrevir-se a qualificar com "un drama" l'existència de presos polítics a Espanya. Quina blasfèmia. El Papa és antiespanyol, amic dels independentistes, "izquierdoso y acomplejado". I un ingrat amb Espanya, segurament el pitjor que es pot ser en l'atribolat món de Marhuenda, ja que aquest país és "l'últim bastió del catolicisme al món".

Pot escoltar Paco Marhuenda a partir del minut 51:00:

Marhuenda Inda @spainaddiction

@spainaddiction

Marhuenda compartia aquestes revelacions (que segurament no s'hagués atrevit a declarar en d'altres temps) amb el seus col·legues de teràpia ultra: Federico Jiménez Losantos i Eduardo Inda, que aclamaven el seu esmolat discurs antipapal. "Peronista, pero de izquierdas, de los de Kirchner", per a diferenciar-los dels de dretes, que són els bons, és clar. L'opinió del de La Razón s'afegeix així a la piulada d'Alejo Vidal Quadras, un dels creadors de VOX, que també acusava Francesc d'indepe per unes declaracions del passat mes de març en les que Bergoglio rebutjava visitar Espanya "fins que no hi hagi pau". Tot plegat, la veritable constatació de que el mal s'ha apoderat del Vaticà. Marhuenda, conscient de que la seva intervenció necessitava encara més ressò (potser no es fia de l'audiència de Losantos), ho repetia a les xarxes socials, fent embogir els internautes d'un cantó i l'altre.

Papa Francesc silenci Musiquera

Elcomercio.pe

Com han canviat les coses. Els defensors acèrrims de l'Espanya ultracatòlica han de veure com el dimoni independentista ha robat el cos i l'ànima del seu líder espiritual, i no es tallen a l'hora de denunciar-lo. És agafar un micro i ajuntar el Papa amb termes com Catalunya, independència, presos, ETA, "izquierdoso" i peronista, i ja han fet el dia. Ah! I "caca de paloma", que d'aquí ha nascut la denuncia de Marhuenda. No temen la còlera de Déu, ni la de la seva representació terrenal. Què serà el següent? La fi s'acosta. Que Dios nos pille confesados, Paco.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat