Pena infinita a cals Márquez. El Marc i el seu germà Àlex han fet plorar els seus seguidors amb una imatge i un missatge colpidors que han emocionat la xarxa. Els dos pilots de MotoGP han commogut aquest migdia de diumenge informant que acaba de morir algú molt especial per ells dos. I és que ha mort el seu avi, el Ramon, el pare del seu pare. El missatge del Marc recordant-lo tocava la fibra: "Muchas gracias por todo lo que nos has cuidado y enseñado abuelo. Descansa en pau, T’ESTIMEM AVI". Una frase que resumeix tot l'amor que senten pel seu avi i tot el que han sentit tota la seva vida per algú que sempre ha estat orgullós dels èxits dels seus nets i de la seva bonhomia i caràcter. Un exemple pel Marc i l'Àlex, a qui han volgut acomiadar amb un recull d'imatges precioses, com aquesta on se'l veu a ell entre els dos nets, amb una gorra dels Márquez Brothers amb els números 93 i 73, o una altra de preciosa jugant al dòmino amb ells dos:

Una comunicació que ha commogut els seguidors dels dos pilots, amb nombrosos missatges d'escalf en aquests moments difícils. Són molts amics els que han dedicat cors i paraules boniques cap al Marc i l'Àlex, com alguns col·legues de la graella de MotoGP com Fabio Quartararo o jugadors de futbol com el capità del Barça Sergi Roberto, o Marc Bartra. Els germans Márquez estaven molt units al seu avi, que els aconsellava i es preocupava per ells. El propi Marc explicava en una entrevista fa un temps com patia per les seves caigudes i què li va demanar: "El meu avi era partidari que ho deixés, perquè em va dir que ja en tenia prou per viure, ell és molt directe en això, i jo li vaig dir: 'Avi, et prometo que a l'húmer és l'última operació, però deixa-m'ho intentar, perquè hi ha una solució i me l'estan donant. Deixa'm que ho intenti.' I dit i fet, ho vaig provar i la pel·lícula ha canviat"

tuits
 
marc
Marc Márquez i el seu avi

Aquesta imatge que veuen correspon al 24 de gener del 2013 quan el Marc li va ensenyar a l'avi Ramon la seva nova moto i el campió li va preguntar si el veia capaç de pilotar una moto tan potent. I què va respondre l'avi Ramon?: "Per tu, fill, no hi ha impossibles. Que tinguis molta sort, però recorda: no arrisquis molt". I un avi Ramon que al costat del seu net va protagonitzar un anunci de la Fundació Pasqual Maragall. Sota el lema 'Que la investigació corri més que l'Alzheimer', l'associació engegava una campanya que volia sensibilitzar i recaptar fons per la lluita contra la malaltia.

Entenem perfectament el Marc i l'Àlex, no hi ha res semblant a l'amor que hi ha entre avis i nets. Descansi en pau.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!