Marc Márquez i Gemma Pinto són una parella de guapèrrims que, veurem quant dura la cosa, però de moment sembla que va viento en popa a toda vela. És veure'ls i provocar enveja sana. Semblen fets l'un per l'altre, semblen predestinats a viure el seu amor al màxim, si més no, ara que el seu amor i la seva relació és a les beceroles i que estan començant. Són dies de no separar-se. De que si per motius professionals s'han de separar, quan es veuen salten espurnes. D'anar a tot arreu i gaudir de relax, confidències, carantoines, petons i moments d'estar tots dos sols, com van fer fa unes setmanes quan van fer una escapadeta cap a Marràqueix. El Marc i la Gemma, des que van començar a sortir, ja han regalat al personal diferents imatges junts que han fos la xarxa, com aquell petó d'ella al coll del seu estimat, imatge absolutament preciosa. Felicitat absoluta. Amor total.

marquez
Marc Márquez i Gemma Pinto / IG

El pilot i la influencer passen molt de temps junts. Ella està encantada de la vida amb el seu nòvio. Igual que ell, i més, en una temporada a nivell professional, que està sent per oblidar. Probablement, la pitjor dels darrers anys, on no para de caure i on comença a pensar-se seriosament si la temporada vinent continuarà o no a l'equip Honda. En canvi, a l'equip Márquez-Pinto sí que sembla que continuarà molt més temps. Només cal veure'ls per comprovar la patxoca que fan i com no poden amagar com d'enamorats estan l'un de l'altre. La sessió de fotos que es van fer al Marroc ho acredita. O diferents imatges que ha anat publicant ella on s'anaven veient copes de vi en sopars romàntics, cafès amb dibuixets de cor amb l'escuma o quina és la seva cançó, o una d'elles, una meravella d'un mite que ens va deixar fa pocs dies, la gran Tina Turner, i aquest himne: I don't wanna lose you (No vull perdre't), tota una declaració d'intencions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Pinto (@gemmpinto)

decaleg gemma pinto 6
 
marquez2
 
marquez3
 

Ara, el Marc i la Gemma han tornat a marxar junts. On? No se sap. Però una imatge en cotxe d'ells dos junts ha esvalotat el personal, amb els fans de la parelleta aplaudint amb les orelles. No se'ls hi veuen les cares, només les seves mans agafades, anant cap on sigui, però anant "Junts", com ha escrit la Gemma en un Stories del seu compte d'Instagram. Una foto preciosa de les respectives mans que il·lustra a la perfecció com se senten. I si faltava algun dubte, el detall que es veu al dit del mig de la Gemma. Amb molts anells , un gairebé a cada dit de la mà, al del mig llueix un que té un explícit cor que és el millor resum de què senten l'un per l'altre. Cor que apareix també sota el nom del seu estimat.

mans pinto marquez
 

 Tant de bo aquest "Junts" es perllongui i la Gemma i el Marc puguin continuar lluint orgullosos el seu amor. Ells, i els seus fans, tan contents.