El món dels actors i les actrius és molt itinerant. Molt. I és que les persones que es guanyen la vida gràcies al món de la interpretació es mouen d'un costat a l'altre en funció d'on hi ha feina, o d'on els truquen per participar en projectes nous. Això mateix és el que els ha passat a l'actor català Marc Clotet, a la seva parella, també actriu, Natalia Sánchez, i als seus dos guapos fills de cabell ros, Lia i Neo.

Així ho han informat ambdós a través de les seves xarxes socials, respectius comptes d'Instagram, dient que després de molts anys vivint a Barcelona deixen la capital catalana per motius de feina. Una mudança que els dos han fet molt de pressa ja que el nou projecte laboral que els ha sortit ha estat completament inesperat. I clar, tal com estan les coses, qualsevol oportunitat és bona i no es pot deixar escapar. Bé per ells. Una nova vida de Marc Clotet, Natalia i els seus dos fills que tindrà lloc lluny de Barcelona.

Marc Clotet Natalia Sanchez cotxet GTRES

Marc Clotet i Natalia Sánchez, GTRES

"Ens mudem". Així comença el text que Natalia Sánchez, parella de Clotet, a qui va conèixer l'any 2014 en una obra de teatre, ha compartit en el seu compte d'Instagram a última hora de dimarts 26 d'octubre. "Marc i jo tornem a coincidir en el set i de nou fora d'Espanya. L'última vegada va ser a Mèxic", explica l'actriu recordant que l'última vegada que van treballar junts va ser en la telenovel·la mexicana Por amar sin ley l'any 2018. El motiu pel qual ara se'n van de Barcelona no és cap altre que laboral. I és que als dos els ha sortit l'oportunitat de participar junts en una sèrie argentina. Motiu pel qual, segons explica Sánchez, "hem fet les maletes en temps rècord".

Una nova etapa a Buenos Aires i Pinamar, ciutat costanera a l'est de Buenos Aires, que Natalia i Marc afronten amb moltíssimes ganes i il·lusió. "S'accepten consells de llocs i activitats per fer", escriu la que fos Teté en la sèrie Los Serrano demanant consell als seus amics i seguidors. I és que segons aclareix ella, Marc estarà gravant moltes més hores que ella, motiu pel qual Natalia passarà molt més temps amb els seus fills. Parlem d'això:

Això sí, Marc Clotet i Natalia no es muden a l'Argentina per sempre, sinó que ho fan amb una data de retorn. La feliç família tornarà a Catalunya a finals de desembre, tal com ha revelat Natalia, per celebrar amb els seus el Nadal. "Quina meravella de família", "Molta sort en la vostra nova aventura", "Bon viatge", "Molts èxits", "Què us vagi tot molt bé" o "Els canvis són complicats però tot sortirà bé" són alguns dels missatges que els seguidors i amics de la parella han fet arribar a Natalia a través del seu compte d'Instagram.

Marc Cotet, per la seva part, també ha compartit a través de les seves xarxes socials la il·lusió que té per començar una nova vida lluny de Barcelona, on va néixer l'abril del 1980. Ho ha fet compartit en les seves històries d'Instagram dos vídeos. En el primer, gravat a càmera ràpida, apareix ell omplint el maleter del cotxe. En el segon surt amb la seva filla Lia amb la porta del maleter oberta i ensenyant totes les maletes i estris que s'emporten amb ells per començar la seva nova vida. Com se sol dir: Molta merda, família.