La nissaga Clotet ja té successor: el guapo Neo Clotet Sánchez. El Dr. Bonaventura Clotet, eminència a la recerca de la vacuna de la COVID, té dos fills actors (emparellats amb dos actors més) i quatre nets. Dos fills de l'actriu Aina Clotet, parella de Marcel Borràs, i dos fills de Marc Clotet, parella de Natalia Sánchez. Hi ha famosos que no tenen problemes en mostrar la cara dels seus fills i Marc Clotet, a banda de bon actor i millor persona, penja tres fotos amb el seu fill petit de 6 mesos que són una preciositat:

marc clotet i neo IG

marc clotet su hijo neo Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet)

Marc Clotet no té els ulls blaus tot i que ho sembli. El petit Neo, nascut al maig en plena pandèmia, té els cabells rossos del pare i uns ulls blaus que il·luminen. Pare i fill són dues gotes d'aigua. És guapo fins a dir prou. Les imatges són un regal pels 160 mil followers de l'actor català de 40 anys. Neo té una expressivitat i fotogènia que el faran una estrella de la interpretació. O el metge més guapo de l'hospital si surt a l'avi. La filla gran, Lia, ja va visitar Venècia amb uns pares enamorats.

marc clotet peto natalia sanchez GTRES

Marc Clotet, Natalia Sánchez i la petita Lia, GTRES

Marc Clotet desitja bona nit als seus fans catalans amb les fotos del nen i avisa sobre el seu fill "Me lo como con y sin patatas". Neo Clotet sí que s'ho menjarà tot.