Va ser a finals d'octubre quan Marc Clotet, la seva parella, i també actriu, Natalia Sánchez, i els seus dos fills, Lia i Neo, van fer les maletes en temps rècord i van posar terra pel mig. Se'n van anar de Barcelona per començar una nova vida a l'Argentina, concretament a la ciutat de Buenos Aires, on estan instal·lats, encara que també visiten amb freqüència la zona de Pinamar. Una nova aventura que no és per sempre, sinó que es tracta d'un fet temporal. El motiu no és cap altre que l'oportunitat, que els va sortir, de participar en una sèrie argentina.

Motiu pel qual no s'ho van pensar dues vegades i tota la família es va mudar per complet. Encara que, per celebrar el Nadal estaran de tornada a Barcelona i Madrid per ajuntar-se amb tots els seus. Més després de diversos mesos fora de casa. Segur que tornaran amb moltes anècdotes i coses per explicar. Un pas per l'Argentina que recorda als inicis de Leo Messi i la seva família a París. I és que Marc Clotet, Natalia i els seus dos fills estan instal·lats en un luxós hotel de la capital Buenos Aires pel qual paguen un elevat preu per nit.

marc clotet pitet|plastró natalia sanchez GTRES

Marc Clotet i Natalia Sánchez / GTRES

Ubicat a la millor zona de la ciutat, Recoleta, és on es troba el luxós hotel en el qual el català Marc Clotet, la seva dona i dos fills s'estan allotjant en el dia d'avui. Un hotel de cinc estrelles, que es diu Recoleta Grand Hotel, i compta amb tota mena de serveis. Destaca especialment el gran gimnàs que es troba en la seva planta baixa, perfecte perquè Marc continuï treballant el seu tonificat cos, així com l'enorme piscina que hi ha a la terrassa, ideal per als nens. Més ara amb els mesos de calor ja que a l'Argentina, a diferència d'Espanya, ara és estiu.

Un luxós hotel, segons avança el portal Jaleos, en el qual l'actor català, Natalia Sánchez i els seus dos fills s'han instal·lat en una habitació que té una superfície total de 34m² per ser exactes. Habitació en la qual no hi falta cap detall, perquè la família per complet se senti com casa encara que sense estar-ho. Una exclusivitat que es pot apreciar en l'elevat preu per nit, fins a 127 euros. Una quantitat que al mes es tradueix a 3.810 euros aproximadament. Fotos de Natalia Sánchez a l'habitació de l'hotel i Marc Clotet relaxat a la piscina:

marc clotet piscina

Marc Clotet a la piscina de l'hotel a Buenos Aires, INSTAGRAM

natalia sanchez hotel argentina

Natalia Sánchez a l'habitació de l'hotel a Buenos Aires / INSTAGRAM

Un pas per l'Argentina que està sent molt intens, tal com Marc i Natalia presumeixen a les seves respectives xarxes socials. Doncs els dos estan treballant molt i no paren de gravar escenes del que serà la seva pròxima sèrie que aviat veurà la llum.

Tot i que, de tant en tant, també tenen temps per a ells, per poder relaxar-se i gaudir de la ciutat en la qual estan vivint aquests mesos. Així es pot apreciar a l'última foto que Natalia Sánchez ha compartit en el seu compte d'Instagram. "La meva cita d'avui. Ens hem escapat per primera vegada junts i sols", escriu la intèrpret.

natalia sanchez menjada marc clotet

Instagram de Natalia Sánchez

Una cita per a dos que han gaudit en un conegut restaurant de la ciutat, Don Julio, en el qual han aprofitat per menjar la típica gastronomia argentina com és la carn a la graella. Un local ubicat a la freqüentada i popular zona de Palermo, no gaire lluny de l'exclusiu hotel en el qual s'estan allotjant. D'això se'n diu aprofitar bé el temps.