L'actriu Natalia Sánchez ha volgut informar als seus seguidors a xarxes del que li ha passat recentment. Més que a ella, al seu fill Neo. Un missatge que només veure'l, amb una foto d'ella en una habitació d'un hospital, el Sant Joan de Déu de Barcelona, en primer terme i un dels dos fills que tenen amb l'actor català Marc Clotet, el petit Neo, damunt del llit, ha preocupat els fans.

Una imatge i un text, però, que en llegir-lo, tot i que no agrada a ningú haver d'ingressar en una clínica, ha deixat més tranquils els seguidors de la intèrpret de Los Serrano, El año de la plaga o Amar en tiempos revueltos.

natalia sanchez i fill hospital

Natalia Sánchez i el seu fill, ingressats a l'hospital / @natasanchezmol

La mare de la criatura informa que han ingressat el seu fill "y a mi con él, claro!, para hacerle pruebas de alergia y aquí, la única que está nerviosa, soy yo, porque él está ¡la mar de contento! Vamos a estar las próximas 24 horas sin salir de la habitación del hospital así que, desearnos suerte!". Un dia sencer tancats a l'hospital, per la qual cosa la mare ha portat provisions pertinents: "Por si acaso, he traído una maleta llena de juguetes aun que, por el momento, no les ha hecho ni caso porque está emocionado con los mandos de la tele, la cama y los miles de botones y cables que hay en la habitación!".

natalia sanchez i fill hospital finestra

El fill de Natalia Sánchez i Marc Clotet, a l'hospital / @natasanchezmol

Tot i el neguit de saber si el nen és al·lèrgic a algun medicament, especialment a l'ibuprofeno, perquè fa un temps li va agafar una reacció ("De momento le han dado 2 dosis pequeñas y ¡no ha pasado nada! Ojalá vaya bien!"), Sánchez respira més tranquil·la en veure que el seu fill no para quiet i s'està prenent l'estada a l'hospital, tal i com diu la mateixa mare, com una estrella de rock. Juga, passeja, ho mira tot i gaudeix com si estigués en un parc infantil. 

A la mare se li està fent llarg, "Solo llevamos aquí 4 horas pero os prometo que parecen días! Hemos jugado y bailado sin parar pero…Qué lentas pasan las horas en los hospitales, es increíble", però pel fill, afortunadament, les hores passen volant:

natalia sanchez i fill

natalia sanchez i fill2

natalia sanchez i fill3

natalia sanchez i fill4

Natalia Sánchez també ha informat de com es presentava la nit, tot i que sense poder estar tota la família junta, amb la seva parella Marc Clotet i l'altra filla que tenen, la petita Lia: "El día promete! Por suerte la noche va a ser más sencilla porque vamos a estar solos, sin Lia ni Marc! ¡Estoy hasta nerviosa! Además, nos ha tocado una habitación súper luminosa y ¡con vistas al mar! 😍Y, como siempre, el personal del hospital Sant Joan de Déu, para llevártelo a casa! Gracias! Qué suerte tenemos siempre!".

Tota la sort del món. Segur que anirà tot molt bé.