Milers d'espectadors catalans ja comptem les hores perquè comenci la segona edició del programa més exitós de TV3 de la temporada passada: Eufòria. El talent musical que va posar l'audiència potes enlaire, i no només això: va ser tal la magnitud de l'eufòria, i mai més ben dit, provocada pels 16 nois i noies, que es va produir una mena de fenomen de masses a Catalunya, amb sengles concerts inoblidables al Palau Sant Jordi, ple de gom a gom, davant la incredulitat i emoció dels concursants. Ganes, doncs, de veure qui agafarà el relleu de les Mariones, Triquells, Edus i companyia, als nostres cors i als nostres oïdes amb les seves veus i la seva personalitat.

288295682 1012070999510169 2876543580147134151 n
Els eufòrics de la primera edició / @euforiatv3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

Ganes de tornar a vibrar i emocionar-nos cada divendres al vespre amb un programa que va aconseguir una cosa que semblava impossible des de feia temps: aplegar davant del televisor, un divendres a la nit, diferents generacions d'una mateixa família: nens, nenes, adolescents, pares, mares, avis i àvies, tots junts mirant la tele. Divendres de pizza i Eufòria a moltes llars catalanes. Quins seran els nous eufòrics? Serà algun d'aquests nois i noies de la cua dels càstings de la segona temporada?

Per anar escalfant motors, l'estrena de la segona edició d'Eufòria ja té dia i hora. Apuntin perquè torna el divendres 10 de març, a les deu de la nit. Totes les gales seran en directe i es faran en un plató renovat amb espai per a més de 250 persones de públic. Abans, però, de la primera gala, per anar obrint boca TV3 emetrà dos programes especials sobre el tram final del càsting, on s'han presentat més de 2.300 persones (el doble de l'any passat). Seran els dijous 23 de febrer i el 2 de març. Eufòria tornarà amb els ingredients indispensables que van fer ser un èxit la primera edició: la selecció dels concursants; els presentadors, la Marta Torné i el Miki Núñez, que repeteixen; l'equip de coaches, amb el director artístic, Dani Anglès, o l'Albert Sala com a coreògraf, que repeteixen, i amb dues cares noves: l'actriu Paula Màlia en substitució de la Carol Rovira, i la cantant, compositora i pianista Clara Luna, que serà la coach de veu.

clara luna malia
Paula Màlia i Clara Luna, noves coaches d''Eufòria' / TV3

Hauran vist que en aquesta promo hi surten els dos presentadors i dos dels membres del jurat: l'Elena Gadel i el LilDami, que repeteixen. Hauran notat, però, l'absència de l'altra pota del jurat, qui seia al mig de tots tres, qui tenia al davant el botó de favorit, algú guapo fins a dir prou, encara més bona gent, actor talentós i jurat respectuós. Un Marc Clotet que omplia el plató d'Eufòria amb el seu somriure i que fins i tot, va atrevir-se a sortir a l'escenari a cantar Beggin' del grup Maneskin, tal i com setmanes abans havia fet l'Edu.

288648576 746984969821393 2302406769132189035 n
Marc Clotet, a 'Eufòria' / @marc_clotet
288976072 590300709362133 3636051429881489745 n
Marc Clotet, a 'Eufòria' / @marc_clotet

I és que un dels canvis més importants serà en el jurat: repetiran Lildami i Elena Gadel, però no l'actor Marc Clotet, tot i que no hem de patir per ell, perquè té molts projectes damunt la taula i perquè a nivell personal, no pot estar més feliç i enamorat amb la seva dona, l'actriu Natalia Sánchez, i els seus dos fills. Aquí l'emotiu missatge que va publicar ella de com va anar el passat 14 de febrer, Sant Valentí, i la sorpresa majúscula i romàntica que li va fer l'actor català:

La Natalia ocupa el cor del Marc, però... qui ocuparà ara el seu lloc en els cors dels espectadors d'Eufòria? El periodista i col·laborador del Versió RAC1 de Toni Clapés, Rocco Steinhouser, ha donat per fet quin serà el seu recanvi... I la solució la tenien ben a prop. Perquè segons diu, la nova membre del jurat serà... la mateixa Carol Rovira. Una alegria immensa, doncs, pels moltíssims fans que té la Carol, un dels descobriments de la primera edició. Els fans, esvalotats:

Això sí, la Carol ha demostrat tenir molta empatia i feeling amb els concursants, quan era coach. S'emocionava, plorava i reia amb ells quan els hi feia classes... Serà capaç ara de ser crítica en la seva nova faceta, i tocar-los-hi el crostó quan calgui? Segur que ho farà genial, com tot. Ganes de veure-la a ella i a la resta de companys. Ja queda menys.