Les restrictives mesures de confinament pel coronavirus estan tenint una conseqüència molt palpable en milions de persones. Tot i la badada inicial del govern espanyol, les perruqueries estaran tancades fins que tot torni a la normalitat. La situació ha obligat a prendre mesures (més o menys) casolanes de xoc. Els famosos no son pas una excepció, i el reguitzell de celebrities que han hagut de canviar d'estil creix: Rosalia, Julia Otero, Jorge Javier Vázquez... i ara, l'ex del Barça, Marc Bartra. El futbolista de Sant Jaume dels Domenys, actualment al Betis, ha perdut el seu pentinat característic després de rebre un veritable tsunami de peticions a les xarxes per tal de que es pelés el cap.

Marc Bartra cabells @marcbartra

Marc Bartra cabells @marcbartra

Melissa Jiménez Marc Bartra @marcbartra

Melissa Jiménez Marc Bartra @marcbartra

Bartra s'ha posat en mans de la seva esposa, la periodista Melissa Jiménez, que l'ha pelat amb ganes. Tot el procés es pot seguir via stories a Instagram, i el resultat no el desmereix, ni molt menys. Ho tenia fàcil: el que és guapo, és guapo. Si fos en Ronaldinho parlaríem d'un altre tema, però vaja, que el Gaucho té d'altres preocupacions actualment: de fet, ja se l'ha "caigut el pèl". L'exculer presenta aquest aspecte, i se'l veu força content.

Marc Bartra Melissa Jiménez cabells @marcbartra

Marc Bartra Melissa Jiménez cabells 2 @marcbartra

Marc Bartra Melissa Jiménez cabells 3 @marcbartra

Marc Bartra Melissa Jiménez cabells 4 @marcbartra

Marc Bartra rapat @marcbartra

Marc Bartra rapat @marcbartra

Facin les seves apostes: qui serà el següent famós que perd serrell, cabellera, etcètera? Ningú queda fora d'aquest 'perill'.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat