L'unionisme periodístic ja té un nou dimoni particular (i una guerra civil en marxa): És Manuel Valls, que ha passat en qüestió de dies de salvavides antiindepe a perillós enemic de la unitat d'Espanya. "Roma no paga traïdors", i Madrid tampoc. La medalla que penja de la solapa del francès per deixar fora de l'alcaldia Esquerra Republicana llueix cada dia menys. Cada hora. Cada minut. De fet, Valls ja està amortitzat. Cs s'ha divorciat d'ell per donar el seu suport a la traumatizada Ada Colau, i la barra lliure s'ha obert de par en par. Una ocasió que el "periodista" ultra Javier Negre no ha desaprofitat, disparant els seus míssils contra Manuel Valls... i el seu entorn. Atenció al resum que fa del seu pas per Barcelona.

Manuel Valls debat ganyota TV3

TV3

"Braguetazo con una millonaria", referint-se a la parella de Valls (Susana Gallardo), i "apoyo a una alcadesa independentista y populista". Negre no s'ha tallat a l'hora d'escorxar el soci d'investidura de Comuns i PSC. Curiós, si més no, quan pertany a la caterva d'opinadors que van rebre amb joia i xerinola el complot contra Ernest Maragall. Una xarada que demostra la gratitud de l'espanyolisme amb la seva tropa, i que ha cridat l'atenció dels internautes, ja siguin coneguts o anònims.

javier negre instagram

@javier.negre

L'altra cara de la moneda ha estat veure traient el caparró al seus seguidors, que enarboren la bandera de l'escarni a Valls per traïdor, perquè els ha sortit molt car... i per francès: "Te podías haber quedado en Francia"

Els unionistes són insaciables. I Javier Negre és una de les seves puntes de llança. No fa presoners, ni hostatges. Valls ha complert la seva feina, però com que mai no és suficient és hora de llençar-lo per la finestra. O millor dit, tornar-lo al remitent. A veure com s'ho pren "el gran estadista".