L'escàndol per l'al·legat pro-taurí de la cantant Estrella Morente a 'OT' continua cremant la xarxa. Milers d'espectadors del programa estan indignats amb l'artista per haver modificat la interpretació del tango 'Volver' amb traïdoria per defensar la festa nacional. L'allau de reaccions en contra és colossal, i a l'Acadèmia tothom ha opinat al respecte. Noemí Galera li ha retret que li robés el protagonisme a Nia, la concursant que havia de cantar amb ella, qui per cert ha confessat que la cantaora de Granada li va dir instants abans del polèmic moment "no te asustes, voy a hacer un calentamiento". També des de la direcció del programa de Gestmusic, amb Tinet Rubira reconeixent que la jugada subterrània de Morente (casada amb el torero Javier Conde) no estava ni pactada, ni prevista. Unes paraules confirmades per Manu Guix, director musical del talent show, tan sorprès com la resta d'integrants del format.

estrella tve

Estrella Morente TVE

La piulada de Guix ha despertat els dimonis (habituals, per d'altra banda) del sector més hooligan dels fans del programa. El pobre no guanya per a disgustos a les xarxes, tot i que no li manca l'humor. Així, ha hagut de suportar l'atac frontal i embogit d'un usuari, que ha perdut completament els estreps: "eres un estúpido que cobras dinero público por hacer el hijoputa mientras el 33% de la población está en riesgo de exclusión. Eres peor que los obispos. (Me he quedado a gusto. Aborrezco a este mierda de republicano)". Tan passat de voltes com erràtic, destraler i incomprensible. El pianista i compositor s'haurà quedat de pasta de moniato en llegir les bestieses del trol, tot i que se l'ha passat molt ràpid. Què ha fet? Posar-lo en el seu lloc... i fumigar-lo: "Claro que sí, en cambio tú me pareces una persona tan encantadora que BLOQUEO AL CANTO. Vuelve a tu cueva."

Guix coll RTVE.es

Manu Guix RTVE.es

Guix Galera Labanda @manuguix

Manu Guix Noemí Galera Ivan Labanda @manuguix

Això de que la música relaxa i calma les feres és una pamema. Entre les que canten per fer apologia del maltractament animal, i els que perden l'oremus de la forma més absurda i desequilibrada, 'OT' haurà de posar un rètol d'advertiment abans de cada gal·la: "No visionar sense til·la"