Un dels personatges més popular dels últims anys de TV3 torna a TV3. És l'Homo APM, un reporter de carrer que només parlava (Ho haveu vist?) fent servir expressions del programa Alguna pregunta més. Va deixar l'espai de zàpping i ara el guionista (i actor) que hi ha al darrera, Manel Piñero, s'ha emancipat. Ha fet com el seu predecessor, el Reporter del bigoti, el premiat actor David Verdaguer. Piñero s'ha tret de sobre la llosa APM per inventar-se un nou personatge, El relator, al programa Tot es mou:

homo apm tv3

Manel Piñero, TV3

Tens un conflicte amb els veïns? Has de dir-li alguna cosa a la teva parella i no saps com? La teva família està farta de tu? "El Relator" arriba a fer de mediador de conya de conflictes quotidians. El programa de Melero i Marquina està patint molts canvis aquesta temporada i no tots a millor. La taula política inicial ja només és un cara a cara, com al seu competidor Todo es mentira. I s'han carregat una de les seccions de Pilar Rahola, que sempre era líder d'audiència. El programa perd dia sí i dia també contra Sálvame

Tot es mou Elena+Marquina

Helena G. Melero i Lluís Marquina, TV3

Aquest dimecres Piñero o Cuní no han servit per fer líder la tarda de TV3: Tot es mou fa un correcte 12,4%. Queda per sota de Sálvame naranja (14,2%) i Más vale tarde (12,6%):

audiencies

Audiències dimecres, font: Kantar Media

Les tardes de TV3 s'han recuperat una mica des que ha tornat el culebrot Com si fos ahirTot es mou s'encabeix entre dos espais líders: la sèrie i Està passant, però no lidera mai. I Marquina segueix. Ho haveu vist?