Pilar Rahola va tenir un accident el passat mes de juny a l'Eixample de Barcelona per culpa d'un enorme separador de goma del carril bici. Aquesta andròmina, com la va batejar molt encertadament l'escriptora i periodista, és perillosa pels vianants que no van amb el cap cot. Al programa APM de TV3 van ensenyar com va ser la patacada, que li va suposar una lesió que encara arrossega. Aquest és el vídeo:

pilona de goma carril bici tv3

Separador de goma perillós de Barcelona, TV3

El reporter es disculpa amb els ciclistes per envair el carril bici amb un operador de càmera: "Perdona que estem fent el gilipolles per TV3". Rahola està esplèndida i divertida però amb voluntat de denúncia: "Em vaig fotre un ostión que se'n diu.  ¿Tenen una estratègia de convivència a l'Ajuntament de Barcelona?. Aquest mal gust del groc a terra, és d'esquerres? Aquests separadors de ciment anti-ecològics, són d'esquerres? No treure-li la medalla d'Or al rei, al fugao, és d'esquerres? Això és revolucionari? Jo crec que no".

rahola bancs bcn TV3

rahola 1

rahola lesio braç TV3

Pilar Rahola encara no pot aixecar el braç, TV3

Pilar Rahola es va trencar el cap de l'húmer i quatre mesos després no pot moure bé el braç. Passejar per Barcelona és una cursa d'obstacles i el vianant és la baula feble. L'Ajuntament hi és per arreglar-ho, no per afegir-ne.