Els famosos mai deixen de sorprendre a les xarxes socials. L'últim en fer-ho, malgrat ser molt recelós de la seva vida privada, ha estat el català Manel Fuentes. El cas és que el d'Antena 3 ha dedicat unes precioses paraules a la seva parella, Clara Cabezas, que treballa a la cadena pública catalana TV3 com a responsable de la programació i la imatge.

Unes paraules que ha escrit a través d'Instagram responent a un bonic text escrit en francès que Clara ha publicat en les últimes hores. Tot això acompanyat d'una foto de la periodista en blanc i negre, on apareix mirant a terra, feliç i somrient. Una bonica i romàntica manera de donar la benvinguda a l'any nou 2022, després d'un complicat el 2021.

fonts manel 141070223 814009589448048 749037948908230413 n

Manel Fuentes / INSTAGRAM

Clara Cabezas, parella de Manel Fuentes amb qui té dos fills, Max i Bruna, ha recuperat una foto seva en blanc i negre en la que apareix de perfil, amb el cabell al vent, mirant a terra i somrient. Una bonica imatge per estrenar el 2022 que acompanya d'un llarg text en francès. Text que correspon a un fragment de la cançó Les jours heureux de l'artista francesa Zaz, el nom real de la qual és Isabelle Geffroy i és coneguda per les fusions d'estils musicals que fa en les seves composicions.

Una publicació a Instagram de Cabezas que acumula més de 180 'm'agrada' per part dels seus seguidors. Tot això rematat amb el següent missatge "Feliç 2022". Una publicació que no ha passat desapercebuda per a Manel Fuentes, que no ha dubtat a reaccionar a l'escrit de la seva dona. Parlem d'això:

clara caps parella manel fonts

Clara Cabezas / INSTAGRAM

El presentador, que ara està centrat amb el reeixit programa Tu cara me suena a Antena 3, ha mostrat el seu costat més afectuós, personal i familiar i ha presumit de l'amor que sent cap a la seva parella Clara Cabezas. El català ha escrit tres paraules en francès que han cridat l'atenció de molts. "Comme nous deux".

Paraules que es tradueixen a "com nosaltres dos". Tot això acompanyat amb unes mans en alt i una cara amb cors vermells als ulls. Una resposta del presentador d'Atresmedia a la de TV3, que acumula alguns 'm'agrada' i li deixa clar el molt units que estan. Porten més de vint anys de relació i no s'han casat. Ni falta que fa. Què en siguin molts més.