Els grans presentadors de televisió tenen els seus respectius camerinos a les cadenes en les que treballen. Ana Rosa Quintana, Jesús Vázquez o Jorge Javier Vázquez a Telecinco, i Susanna Griso, Roberto Leal o el català Manel Fuentes a Antena 3. I precisament ha estat l'últim, Fuentes, que ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials què fa quan està tranquil al seu camerino, abans de sortir a plató per gravar un programa o presentar en directe. I és que el món dels camerinos, les coses com són, desperta molta curiositat entre el gran públic. Tant que molts són els que volen saber amb tota mena de detalls què fan els famosos quan estan allà dins.

Per aquesta raó Manel Fuentes ha anat un pas més enllà i s'ha sincerat amb els seus seguidors d'Instagram, més de 113.000 persones, per compartir què fa ell abans de posar-se davant de les càmeres. Ho ha fet amb tres fotos que han cridat l'atenció de molts. Tant que els comentaris i 'm'agrada' no s'han fet esperar. Tirem de la manta i revelem què fa Manel Fuentes en la intimitat, a continuació.

Manel Fuentes, Antena 3

Manel Fuentes / ANTENA 3

Amb els anys, Manel Fuentes, s'ha convertit en un dels presentadors estrella del grup Atresmedia. El de Barcelona, vivint a Madrid per motius de feina, presenta el concurs musical Tu cara me suena. Tot i que, a la mateixa cadena, ha presentat altres formats, també de gran èxit, com Masters de la reforma o Veo como cantas. Uns programes que s'emeten bé en directe o bé són gravats prèviament i que requereixen molta concentració per part de Manel perquè tot surti a la perfecció.

Una concentració que Fuentes aconsegueix gràcies a passar una estona en solitud al seu camerino d'Antena 3. Una sala reservada exclusivament per a ell en la qual el català disposa d'un bany complet i sofà. Un camerino del que recentment n'ha presumit en el seu compte d'Instagram per ensenyar què fa quan està lluny de les càmeres. Ho ha fet amb tres fotos. Una, dos i tres. Són les següents:

Tal com ell mateix ha demostrat, Manel Fuentes aprofita els minuts previs a posar-se davant de les càmeres per cuidar la seva imatge fins a l'últim detall. I és que a la televisió la imatge és molt important. Motiu pel qual molts de col·laboradors i presentadors s'obsessionen tant fins al punt que passen per sala d'operacions i es fan operacions amb què transformen radicalment el seu rostre.

Manel Fuentes, lluny d'obsessionar-se, opta per afaitar-se i procurar sortir a plató amb la cara ben rasurada i sense pèls a la zona de la barba i coll. "Bon dia. A buscar la millor cara de dijous!", escriu el català juntament amb l'emoticona d'un cor vermell i un braç que fa força. "Bon dia, quan acabis posa't protector", "Que guapo", "Guapo com sempre", "Tu sempre tens bona cara" o "Sempre és sexi veure un home afaitar-se" són alguns dels comentaris que els seus seguidors li han dedicat només veure les fotos. Dubte resolt. Què serà el següent que Manel Fuentes comparteixi en el seu compte d'Instagram?