El presentador català d'Antena 3, Manel Fuentes, està d'enhorabona. I és que dijous 14 de gener compleix la rodona xifra de 50 anys, o el que és el mateix mig segle. Una jornada molt marcada per al de Barcelona on ha rebut una infinitat de felicitacions per part dels seus companys i amics. Tot i que el que no s'esperava, per a absolutament res, és la mostra d'afecte que una famosa cantant l'hi ha fet arribar. De qui parlem?

Manel Fuentes, Instagram

Manel Fuentes, Instagram

"Ho havia d'explicar", assegura Manel Fuentes en el seu compte de Twitter. Però, què és això tan especial i sorprenent al què es refereix el presentador? Doncs bé, una popular artista ha decidit sorprendre'l per telèfon i cantar-li l'aniversari feliç. Un detall que ha fet molta il·lusió al que fos presentador de l'emissora Catalunya Ràdio. De qui parlem? Doncs ni més ni menys que de Chenoa, amiga i companya seva, amb qui treballa al programa d'imitacions musicals d'Antena 3, Tu cara me suena. "Love uuuu!!!! Gràcies estimada!!" sentència Fuentes a les seves xarxes socials, referint-se a l'artista nascuda a l'Argentina.

Encara que Chenoa no és l'única famosa que ha pensat amb el presentador d'Atresmedia en el seu dia més especial. La presentadora valenciana Carolina Ferre, qui recentment s'ha vist esquitxada per declarar-se contrària a la monarquia, també li ha fet arribar un missatge molt especial. Ho ha fet a través de Twitter, recordant una actuació que va fer al novembre del 2013 en el programa Tu cara me suena.

I la resposta de Manel Fuentes, en català, la seva llengua materna, no s'ha fet esperar:

50 anys no es fan cada dia. Això bé ho saben els amics de Manel Fuentes, qui no deixen de sorprendre'l amb les seves al·lucinants felicitacions. Qui serà la següent famosa en deixar-lo sense paraules? Encara queden unes hores perquè acabi el dia. Moltes coses poden passar. També les compartirà el presentador a les seves xarxes? O se les guardarà per a la intimitat?