Canal Sur ha celebrat la seva pròpia Marató: el programa 'Un minuto de tu vida' recollia fons per a immunitzar nens i nenes contra el coronavirus. Una de les presentadores era Toñi Moreno, empestada a T5 i recuperada a la pública andalusa. El format, l'esperat: famosos, artistes i actuacions en directe mentre rebien les aportacions del públic. Una de les estrelles que han anat a la cita, la cantant Chenoa. El to, evidentment, era de bon rotllo, blanc. Precisament per això grinyola la galeta innecessària però contundent de l'artista mallorquina a la d'El Prat de Llobregat.

'Un mintuo de tu vida' presentat per Toñi Moreno Canal Sur

'Un minuto de tu vida' presentat per Toñi Moreno / Canal Sur

Chenoa no s'ha pogut casar amb Miguel Sánchez Encinas per culpa del coronavirus. El casament havia de ser el mes de juny, però com tants d'altres s'ha posposat i encara no té data ni llista de convidats. Toñi Moreno aprofitava per fer l'acudit fàcil i apuntar-se al 'sarao': "Estoy enfadada contigo. No me has invitado", li deia. L'extriunfita li tornava la broma, però acabant  amb la conversa d'un mastegot: "voy a invitar a menos gente todavía. El que tenía invitación no sé si le va a volver a llegar“. Moltes rialles, sí, però 'blanco y en botella': Moreno es pot estalviar fer plans per al futur enllaç, perquè no la convidarà mai.

Clica a la imatge per veure el moment: (42:50):

Chenoa casament 'Un minuto de tu vida' Canal Sur

Chenoa parla sobre el seu casament a 'Un minuto de tu vida' / Canal Sur

Toñi Moreno Canal Sur

Toñi Moreno planxada / Canal Sur

Chenoa Miguel Sanchez Encinas GTRES

Chenoa amb la seva parella, Miguel Sánchez Encinas / GTRES

Toñi Moreno, Telecinco

Toñi Moreno plora / Telecinco

La cantant explicava el perquè de la seva decisió, intentant treure-li ferro a la incòmoda situació que s'estava vivint: "quiero algo íntimo y tranquilo, que no se contagie nadie". Molt bé. Però la Toñi no entraria ni embolicada en plàstic i amb 3 mascaretes, després de la galeta que li ha clavat Chenoa.