Manel Fuentes es prepara ja per a la nova edició de Tu cara me suena. El programa d'imitacions d'Antena 3 és tot un èxit, i enguany tornarà a intentar ser l'opció més seguida del prime time. Encara no se sap el nom dels futurs concursants, però de ben segur que aconsegueixen alguna cara coneguda.

Mentrestant, el presentador ha volgut oblidar la xocolata i centrar-se en posar-se catxes. Com? Sotmetent-se al repte de Men's Health. La revista fa uns anys que contacta amb diversos famosos proporcionant-los una rutina d’exercicis i d’alimentació perquè aconsegueixin un cos de 10. Seguir un pla personalitzat i multidisciplinari té resultats, i en el cas de Fuentes també s’ha anat evidenciant a poc a poc. 

Jordi Cruz, David Bisbal i Roberto Leal també han adquirit un destacat canvi físic gràcies a aquest mètode. Però tornem al cas de Fuentes. Després de tres mesos d'exercici diari i dieta estricta, ha publicat l'increïble resultat. Els abdominals que presenta han deixat tothom sense paraules. És realment Fuentes? O ha fet servir photoshop? De l'abans, al després. 

manel fuentes canvi fisic 2  men's health

Més prim, molt més fibrat, amb uns braços molt musculats i uns abdominals molt i molt definits. Ara ha assegurat que intentarà mantenir la figura, però que no per això deixarà de fer birretes amb els amics. L'objectiu l'ha superat i amb molt bona nota, però què deia el dia que va començar?

"Els meus amics m’ho han desaconsellat. Diuen que és duríssim, que ho passaré molt malament, però em posa molt catxondo el tema així que aquí estem. Poden passar dues coses: o que ho aconseguim o que jo aconsegueixi portar l’entrenador al meu terreny i fem un altre repte. Espero que tothom digui que és photoshop, perquè si no no ho haurem aconseguit. De fet em sembla molt estrany que amb aquest cos aconseguim alguna cosa sense photoshop. Però vaja, que jo ho faré". Dit i fet.

Qui serà el següent famós que passarà per les seves mans?