Ha estat una de les notícies de la setmana santa: La proposta del vicepresident de VOX, Víctor González Coello, de tancar La Sexta quan arribin al poder. González ho deia a la presentació de Rafa Lomanacandidat de la formació i exconcursant de Supervivientes: "Ha renunciado a todo por Vox y antes se dedicaba a hacer programas aquí". Programes d'una cadena que "si está en nuestra mano, cerraremos". El sidral ha estat monumental, i ha provocat la repulsa d'una de les presentadores més conegudes dels seus programes informatius, la Mamen Mendizábal, que piulava: "Qué vergüenza de partido".

mamen mendizabal @mamenmendi

@mamenmendi

Bona part de la xarxa ha aplaudit les paraules de la periodista davant l'atac a la cadena d'Atresmedia, però no tot han estat flors i violes. Molts usuaris han retret Mendizábal no haver estat tan contundent davant les intencions de PP i Ciudadanos de fer el mateix amb la televisió pública catalana. Un d'ells, el periodista esportiu Pitu Abril, que ha estat clar i català.

Per cert, que l'embolic creat pel vicepresident de VOX ha fet manifestar-se i rectificar el seu líder suprem, Santiago Abascal, durant un míting: "Víctor se ha venido arriba y ha dicho que íbamos a cerrar alguna tele , pero nosotros solo vamos a cerrar las televisiones públicas". Mamen, pots respirar alleujada, que els de la Reconquista no et treuràn la feina. Només als treballadors de les cadenes públiques (veurem si Canal Sur també hi és, ara que fa una programació més del seu gust). Aquest pas enrere d'Abascal potser ha estat motivat per les queixes dels emblemes dels mitjans de la dreta, com el Paco Marhuenda o l'Eduardo Inda. Habituals tertulians de La Sexta Noche, van qualificar la idea "de locos" de un "indocumentado". Un indocumentat que estava posant en perill els calerons que treuen cada cop que visiten el programes de la cadena.