Malú tornava al món de la música amb "A Todo Sí" un àlbum on recopilava els seus hits més famosos, col·laborant amb altres companys de la música com Niña Pastori, Pablo López, Ana Mena o Vanesa Martín. Una icona del panorama musical espanyol i, també, de les portades del cor. Ens vàrem fer un fart de veure-la com a coach de diverses edicions de La Voz i, durant el seu descans professional, acaparava tots els titulars pel seu èxit més famós. No, no parlem ni de "Blanco y Negro" ni de "Aprendiz", Malú ens deixava de pedra amb les primeres fotografies de la mà d'Albert Rivera. Una barreja que no esperàvem pas. Tan mediàtic foren els seus inicis com també ho fou la seva ruptura. Del dia a la nit, el polític apareixia en portada banyant-se amb una suposada "amiga" de forma un tant... passional. Bé, després de la seva etapa pública més persona, la cantant estrenava tour i ningú ha passat per alt ni un detall dels primers concerts però, ella, menys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malú (@_maluoficial_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malú (@_maluoficial_)

Fa tan sols uns dies es viralitzava la imatge del merchandising, de camisetes i dessuadores de la nova gira, un espant pel món de la moda. Ben segur que els seus fans no són fashion victims, però, el disseny de les camisetes deixava molt per desitjar. Arrancava la gira a Roquetes de Mar, passant per Barcelona en dues dates diferents i visitant el nord amb un concert a la Corunya, la madrilenya ja tenia ganes de tornar a trepitjar les seves arrels, terra andalusa. Entrades esgotades de fa dies, la Cartuja Centre CITE arrebossar i totes les mirades posades en l'intèrpret de "Ahora Tú". Doncs bé, l'estrena de les horripilants camisetes ja havia passat de llarg, es va viralitzar un clip on la cantant agraïa de tot cor l'assistència del públic al concert. Però ho feia com si s'excusés, com si hagués passat alguna mena d'entrebanc. Més tard, el públic detallava què havia passat realment.

"Gracias a todos por el respeto y el amor que habéis tenido, por la empatía y el arte con el que habéis encajado la situación, habéis aguantado el tirón y seguís todos aquí" pronunciava en acabar el concert. Poc temps després, mitjans i assistents asseguraven que Malú va haver de parar el concert a causa d'un accident entre el públic de la grada. Una senyora del públic va patir un desmai a mig concert, i després que els testimonis alarmessin a l'equip de seguretat del centre, la cantant aturava tot l'espectacle i mostrava preocupació de la següent forma: "Hay que parar el concierto, porque lo que está pasando no está bien" A causa de l'incident van intervenir els serveis d'ambulància i el concert es va aturar durant mitja hora. Una situació incòmoda i tensa que semblava que acabava amb el concert. 

Malauradament, encara que l'accident es va quedar en un ensurt, durant la resta de l'espectacle hi va haver un altre accident, una jove patia una lipotímia per acabar de rematar-ho tot. Molt fort. L'excés d'adrenalina fou la veritable protagonista del concert, un accident darrere l'altre van fer que l'artista passes diversos moments d'angoixa. Tot i això, finalment va poder acabar amb l'espectacle, commocionada i pronunciava les paraules d'agraïment que tant s'han viralitzat. Malú ha tornat trepitjant fort, si més no, tot l'enrenou ocorria just abans de cantar mítics senzills com "Blanco y Negro", "Invisible" o "Ahora tú" sort que tot va quedar en un accident. Imagineu-vos anar al concert de la madrilenya i engolir-se tot l'espectacle sense sentir en directe tres hits, un pecat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!