L'art i el talent de Pablo López és innegable. La màgia que desprèn al piano tan sols l'aconsegueix ell. Sembla que Risto Mejide no va tenir raó quan li deia al malagueny que no arribaria enlloc. Pablo López va aconseguir arribar a la final del programa quedant en segona posició i, complint el miracle i el patró, de ser exitós gràcies a la seva medalla de plata. Uns anys més tard estrenava 'Vi' la cançó acompanyada al piano que el va fer triomfar i aconseguir milers de reproduccions. Qui no s'ha emocionat mai amb "El Patio" o "Lo saben mis zapatos"? L'artista actuava en homenatge a Maria Teresa Campos, amb qui tenia molt bona relació i li havia concedit diverses entrevistes. En una nit tan especial, no hi podia faltar, ni ell, ni la seva màgia al piano. Una actuació que va deixar un gust agredolç, el cantant estava estrany, les seves declaracions, la postura corporal. No el reconeixem.

Pablo López / Atresmedia
Pablo López / Atresmedia

El cantant tocava al piano "El Patio" deixant en silenci tot el plató amb la seva veu i la seva precisió. "Me has emocionado muchísimo Pablo, porque me has recordado a mi madre tarareando esta cancion"  li deia Terelu entre llàgrimes. Tots coneixem les expressions i la passió del cantant per la música, el piano i la melodia el fan tenir una postura i uns gestos corporals esporàdics, concrets, que neixen de la passió que sent. Fins aquí, tot bé. Però la cosa comença a sorprendre'ns quan comença la seva conversa amb Terelu. "¿Que sientes cuando te ves ahora frente a ella?" li pregunta Terelu. Aquí comença el seu embarbussament, "Es que aún me veo frente a ella, alla donde esté no, ella està, osea quiero decir, antes no estaba, la ví y sigue estando en el mismo lugar para mi. Tengo esa suerte, que no teneis algunos, ella sigue estando para mi" li responia Pablo Lopez. La reflexió, el posat corporal i els gestos ens fan sospitar. Així l'assenyalava la xarxa. 

Els espectadors ho van notar ràpidament i és que la seva actitud anava més enllà que la seva personalitat habitual. La confusió anava més enllà quan l'artista es refereix a Maria Teresa Campos com Amparo, un sobrenom que no li havíem escoltat mai a la periodista.  Els usuaris obrien un debat sobre les possibles substàncies que podria prendre l'artista, i inclús comparen la seva forma d'actuar amb la d'Alfred Garcia. El tercer finalista d'Operación Triunfo també ha estat jutjat moltes vegades pel públic, que ridiculitzen o qüestionen les seves expressions damunt l'escenari. Les opinions són diverses, n'hi ha que creuen que es tracta d'una performance de sensibilitat, art-fantasy, i d'altres no veuen la sensibilitat enlloc. 

Pablo Lopez actuació a l'homenatge de Maria Teresa Campos / RTVE
Pablo Lopez actuació a l'homenatge de Maria Teresa Campos / RTVE

Una aparició estranya, tot coneixem el talent de l'artista de sobres, però, la seva actitud ha donat molt per parlar. Sigui quin sigui el veritable motiu de la seva nova aparença, Pablo López i un piano, és igual a màgia i talent. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!