És la nova moda entre els famosos: obrir-se un compte a Only Fans, una pàgina per a adults on comparteixen fotografies i vídeos de contingut sexual a canvi de contribucions econòmiques. Una activitat amb un potencial de rendibilitat molt llaminer, i cada cop són més els rostres (i cossos) més o menys coneguts que s'ofereixen en aquest servei. Tot s'hi val: des de famosets de T5 a cantants populars que mai no repetiran l'èxit que els va fer assolir la fama. Una d'elles és Mala Rodríguez, la rapera que va triomfar als 2000 i que, actualment, és una estrella de les xarxes socials per motius que poc o res tenen a veure amb la música.

Mala Rodríguez lencería @malarodriguez

Mala Rodríguez llenceria / @malarodriguez

La Mala té més èxit amb les fotos provocatives que pujant a l'escenari, amb tot el respecte cap a ella i els seus fans, que la defensen com si fos la Pantoja. Algunes d'aquestes instantànies han causat rebombori, com aquella que misteriosament va desaparèixer d'Internet: despullada al llit fent "posturitas". Doncs bé, els seguidors es posaran les botes amb el nou compte de la de Jerez de la Frontera, on l'especialitat serà realment 'fascinant': "drunk yoga". Ioga borratxa, sí. És el que ha explicat a Twitter, fent bullir l'olla a la parròquia. Tampoc s'ha estalviat critiques, com les d'alguns usuaris que pensen que aquest servei fomenta l'explotació sexual.

mala rodriguez

Mala Rodríguez despullada / Instagram

Mala Rodríguez haciendo ejercicios extraños @malarodriguez

Mala Rodríguez fa ioga 'creatiu' / @malarodriguez

Per 20 euros al mes, classes de ioga per a adults amb dues copes de més, en comptes de vendre cedés. Quina era la que ens ha tocat viure.