María Rodríguez Garrido, més coneguda com Mala Rodríguez, és una cantant andalusa, probablement, la millor representant del rap que es fa a Espanya. El seu estil aflamencat, la seva actitud davant la vida, el seu talent i el seu caràcter fan que els seus seguidors augmentin cada dia que passa. I com a mostra, el tema Toto amb Nyno Vargas, que sona a tota hora:

"Tú te vas a volver loco. Deja que pruebe' mi toto, una ve' y otra ve'", canta la Mala. Una dona que ha fet sempre el que li surt del toto. El seu look és inimitable i acostuma a plantar cara quan algú li diu el que es pot fer o no fer i el que es pot dir o no dir. Els fans la poden gaudir a La Voz d'Antena 3 i a les xarxes socials, on és molt activa i apareix sempre amb uns looks espectaculars:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍭🍭🍭L A M A L A (@malarodriguez) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍭🍭🍭L A M A L A (@malarodriguez) on

La Mala Rodríguez diu a les coses pel seu nom i deixa les coses clares. Amb les seves lletres o amb les seves fotos. Una de les últimes, penjada a Instagram, ja no es pot veure. Potser és que va caducar l'Stories. Tot i que no ens estranyaria que sigui cosa de tisores. Ja sabem que la censura de la xarxa és implacable i quan veu un cul o uns pits comença a posar-se neguitosa. Fins i tot, quan es troba davant una foto meravellosa de la cantant, al seu llit, totalment nua i acabada de llevar:

mala rodriguez 

Com diu una de les seves cançons més famoses, Quien manda, aquí la que mana és ella. Que segueixi fent-se les fotos que li surtin del monyo.