Makoke és una estrella de la TV. El seu divorci tempestuós amb Kiko Matamoros després de 20 anys de relació l'ha allunyat de Sálvame però segueix fent programes de cor, com Fiesta a Telecinco. Fa poc va deixar pistes que menteix sobre la seva edat. Va ser quan admetia la seva relació íntima amb Julio Iglesias"Aunque breve, estuvimos juntos nueve meses, la historia fue intensa. Su sueño siempre había sido vivir en Málaga y yo era de Marbella, fantaseábamos con la idea de irnos a vivir juntos allí. Él quería formalizar lo nuestro pero yo no lo veía posible, no podía casarme con él". 

MAKOKE DE JOVE AMB JULIO IGLESIAS:

makoke julio iglesias telecinco

Makoke i Julio Iglesias, Telecinco

MAKOKE ARA PARLANT DE JULIO IGLESIAS

makoke t5

Makoke, Telecinco

Els espectadors van al·lucinar que la tertuliana li confessés a Emma García que podria haver estat la segona dona de Julio després d'Isabel Preysler. El problema és que aquella relació delata que Makoke menteix sobre la seva edat. Makoke confessa tenir 53 anys. És fals.

makoke playa gtres

Makoke a Eivissa, GTRES

Aquest estiu a Eivissa els paparazzi la retrataven sense maquillatge ni photoshop. Les marques de la cirurgia estètica l'han deixat així. Però és que no té 53 sinó 59 anys. Se'n treu 6. L'explicació és la següent: Makoke reconeix que amb Julio Iglesias es van conéixer quan ella tenia 19 anys, durant la gira d'Iglesias al Japó. Makoke hi feia d'hostessa. La gira va ser l'any 1983, per tant si aquell any Makoke era, lògicament, major d'edat per ficar-se al llit del cantant i diu que tenia 19 anys és que va néixer l'any 1964. Té 59 i per això s'opera per semblar la que diu, 53. Ara el nas per complex, diu, de nas de pallasso. El resultat és que no sembla ella:

ABANS

makoke t5
Makoke t5

DESPRÉS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makoke (@makoke_)

Ella mateixa es fa un vídeo operant-se el nas per fer promo de la clínica del carrer Velázquez de Madrid: "Me he quedado encantada porque yo siempre he tenido complejo de nariz grande, de narizota, de payaso... Así que ahora queda mucho más afinadita y estilizada la nariz y el perfil más bonito", i mostra el procés de la rinomodelació de 399 euros. Cal anar repunxant-se per pujar la punta del nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makoke (@makoke_)

La doctora vol que el nas se li vegi a la pacient més estilitzat, petit i la punta menys caiguda:  "Estoy súper contenta". Segons Telecinco, els seus seguidors s'han mostrat dividits a la zona de comentaris de la publicació: per a alguns ha quedat "espectacular" i està "guapíssima" gràcies a aquest tractament, mentre que altres pensen que el seu antic nas era "molt més bonic" i han ressaltat que la seva "bellesa natural" és sorprenent, per la qual cosa li han aconsellat que no es torni a retocar la cara. Any nou, nas nou.