El Parlament de Catalunya ha celebrat una sessió plenària enmig de les turbulències derivades de les injustes condemnes als presos polítics. I allà que hem vist l'enèsim xou de Cs, amb la seva capitana al capdavant, Lorena Roldán. L'Arrimadas d'Hacendado i la seva 'banda' han tornat a protagonitzar les escenes més agressives i histriòniques de la jornada, amb la cirereta de presentar-se uniformats al debat. Quin còctel, el de la feresa sempiterna dels col·legues d'Albert Rivera i veure'ls a tots junts amb la samarreta ciudadaner sota l'americana. Glups. La imatge ha estat esgarrifosa, estètica, auditiva i gestualment. Potser més que a d'altres ocasions. Ves a saber per què...

Lorena Roldán uniforme Cs Quim Torra Parlament EFE

Lorena Roldán uniforme Cs Quim Torra Parlament EFE

Roldán i el seu escuder (llogat a Arrimadas) Carlos Carrizosa s'han passat el matí fent fotocòpies per fer-les servir d'atrezzo a l'esmentada pel·lícula de terror, que ells diuen intervenció parlamentària. Fotos dels aldarulls com els de les últimes nits a Barcelona, i que segueixen amb molt d'interès. També ves a saber per què. Sí que tenen bones fonts, boníssimes: la selecció d'imatges dels famosos cartellets naranjitos és de nota. En fi, que encoratjada pel seu suport gràfic, Roldán s'ha trobat a gust, com si el gran Johann Cruyff li hagués dit allò de 'salid y disfrutad'. Tanta passió que li surten tots els tics que sumen punts per escalar a Cs. 

Lorena Roldán Carlos Carrizosa GTres

Lorena Roldán Carlos Carrizosa GTres

Lorena Roldán Parlament GTres

Lorena Roldán Parlament GTres

Carlos Carrizosa Parlament EFE

Carlos Carrizosa Parlament EFE

Lorena Roldán agressiva Parlament EUROPA PRESS

Lorena Roldán Europa Press

Lorena Roldán agressiva Parlament GTresLorena Roldán agressiva Parlament GTres

Les cares dels escons de Ciutadans cada cop s'assemblen més a la del Joker discutint a una taverna ben fosca. Quins mestres, els maquilladors de Cs.